Да започнете нещо кардинално в период на намаляваща Луна, не

...
Да започнете нещо кардинално в период на намаляваща Луна, не
Коментари Харесай

Астропрогноза: Силно енергичен ден, с космически оттенък

Да започнете нещо съществено в интервал на намаляваща Луна, не е доста добра концепция, защото непрекъснато ще изпитвате дефицит на астрална сила и като резултат триумфа ще е извънредно подозрителен. Голяма e вероятността да сбъркате и да се чудите по какъв начин да поправите следствията.

Луната е в символ Козирог до 09:51ч на 9 април. Мислите на хората в този момент са устремени към практичната страна на живота. Емоциите в този момент са по-ограничени. Не е време за прочувственост и романтика.

Уязвими са костите, кожата, коленете. Всяко тяхно натоварване може да докара до щета. Добро време за лечебно недояждане на Раците и Телците. В храненето си използвайте екологично чисти артикули, намалете количеството на сладкото. Лъвовете са длъжни да пазят сърцето си. За възстановяване на кръвообращението се предлагат горещи вани и душове. Кожата да се овлажнява с тонизиращи средства. Особено би трябвало да отделят внимание на подхранването на кожата въздушните знаци - Близнаци, Везни и Водолей.

21 лунен ден стартира от 01:56ч и продължава до 02:44ч на идващия ден. Силно деятелен ден, с галактически нюанс. Енергията на трансформацията, която най-активно се демонстрира в тези два дни (20 и 21), стига до кулминационната точка и връща резултатите. Ако напъните са били приложени вярно, те ще се отплатят неведнъж. Днес имате късмет да построите още една крачка към храма на вашата цел, вашата душа…

Действията през днешния ден са лекарство за всички психически проблеми. 21-ви лунен ден е деен, само че не би трябвало тази интензивност да се свежда единствено до физически проект. Физическите дейности би трябвало да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, групови духовно практики.

Крайно нежелателно е да постановяваме на другите своето мнение, да се държим нападателно и да манипулираме близките. Не се предлага да се уединявате и да оставате сами. Подходящо за обща фамилна работа, за фамилни разходки, за посещаване на родственици, за банкет на посетители. Препоръчва се пътешестване измежду природата в другарска компания, деен групов отдих също е удобен.

В здравно отношение денят е обвързван с черния дроб и неговата функционалност. Не е добре, в случай че получите признаци на проблеми с него точно в този момент. Причините могат да бъдат както в непотребното му натоварване, по този начин и заради продължителна физическа и духовна бездейност. Ако човек не работи върху себе си, не се трансформира вътрешно, това води до нарушение на черния дроб, хепатит и нарушаване на формулата на кръвта. В случай на заболяване не се залежавайте доста. 21-ия лунен ден е обвързван с чакрата Сахасрара (гърлената чакра). Добре е да се работи с нея. Това е центърът на връзката ни с Космоса.

Трябва да се опитате да бъдете допустимо повече време на чист въздух. Можете да презаредите с силата напразно, тъй че е добре, в случай че може да ви подуха. Това способства за преобразуването на вътрешната конструкция. Добре е да носите бели или златисти облекла на този ден, да се яде алено: боровинки, нар, цвекло.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР