Да започнем да печелим с БЕХ още сега… Това е

...
Да започнем да печелим с БЕХ още сега… Това е
Коментари Харесай

Сайт ни призовава да печелим с БЕХ, а Гълъб Донев ни обещава бързи печалби

Да стартираме да печелим с БЕХ още сега… Това е лайтмотивът на уеб страницата на Българския енергиен холдинг с една дребна детайлност, че този уебсайт няма нищо общо с държавната компания, съобщи кореспондент на БГНЕС.

През последните години българските консуматори постоянно са атакувани от редица примамливи оферти в международната мрежа. Повечето от тях са свързани с предлагането на чудодейни медикаменти, които сякаш могат да ни лекуват от най-опасните заболявания. Не по-малко публикувани са и уеб страниците, които ни дават обещание бърза облаги при дребни вложения.

Сайтът https://tolonosi.com/ употребява логото на БЕХ, което стои и на същинския уебсайт. След това стартират разликите. Първата е, че до логото стои изписано Министерството на енергетика и българският герб.

Под логото върви лента с разнообразни показатели. Когато кликнете на някой от тях незабавно ви излиза информация на съветски език за разнообразни борсови показатели, биткойни, както и стопански вести на съветски език.

От името на БЕХ се пропагандира да станем вложители с претекста, че „ Българският енергиен холдинг позволи на жителите на България да търгуват с естествените запаси! “.

Обещават ни „ огромен приход от 5000 лв. даже и при минимална инвестиция от 300 лв. “, „ бързо евакуиране на средства посредством каквато и да е българска банкова карта “.

За да почнем да печелим с БЕХ е задоволително да се записваме посредством формуляра, намиращ се нагоре на уеб страницата. След това би трябвало да изчакаме позвъняване от експерта от компания БЕХ и да потвърдим регистрацията си. Накрая избираме мечтаната сума по сметката и след 5 дни ще можем да получим първия си приход.

На уеб страницата, за по-голяма авторитетност, се употребява министър-председателят Гълъб Донев. От „ изказването “ му излиза наяве, че „ стартирането на такава платформа е доста преференциално за частните предприятия и страната, както и за елементарните жители “. Той отбелязва още, че „ понастоящем търсенето на електрическа енергия за експорт нараства бързо, а с него и облагите от продажбата на енергийни запаси. Да получите своя дял от употребата на този запас е извънредно преференциална опция да увеличите капитала си “, поучава Гълъб Донев.
същинският уебсайт на БЕХ
Тъй като цените на енергийните активи се покачват доста бързо, възвръщаемостта на вложенията варира от 4000 лева до 50 000 лева на месец. Лично аз към този момент станах микроинвеститор в Българския енергиен холдинг и получавам постоянна възвръщаемост на вложенията с и, тъй като естествените запаси на България принадлежат на всички нас! “, безапелационен е служебният министър председател, който най-вероятно не знае, че е направил такова изявление.

От Министерството на енергетиката оповестиха за БГНЕС, че въпросният уебсайт е подправен. От БЕХ подхващат нужните стъпки за известяван на съответните правоохранителни органи.

Истинският уебсайт на БЕХ съдържа информация за ръководството на холдинга, плановете, портфолиото, вложителите, кариерите и други значими данни, присъщи за компания от подобен сан. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР