Да възроди бизнеса на фамилията се е заела малката дъщеря

...
Да възроди бизнеса на фамилията се е заела малката дъщеря
Коментари Харесай

Малката дъщеря на Очите рестартира бизнеса му

Да възроди бизнеса на семейството се е заела дребната щерка на Димитър Желязков-Митьо Очите, научи HotArena. 20-годишната Ивелина започва собствен бизнес с таксиметрови транспорти по морето.

Девойчето самоуверено се хвърля в сектора, който бе водещ за цялото й семейство. Фирмата й „ Съншайн 0604 ” е записала три нови румънски автомобила, които ще оферират превозвачески услуги за гостите и жителите на Слънчев бряг, пиш е „ България дн ес ”.

И даже предвижданията за слаб сезон не ги отхвърлят.

Ивелина е единствената от фамилията на Очите, която сега е в положение да ръководи фамилния бизнес. Сестра й Станислава бе подведена под отговорност като участник в група за разпространяване на дрога.

Баща й пък изчезна в Турция откъдето през 2019 е екстрадиран и сега излежава присъдата си в пандиза. А таксиметровите услуги са единствено дребна част от многочислените действия на компанията на Желязкова.

Дружеството стана нейна благосъстоятелност, малко откакто момичето приключи междинното си обучение преди към две години. И с 20 капитал то бе трансферирано от сестра й Станислава на нея.

Пред девойката има много компликации, защото проблемите на семейството с правораздаването се отразиха зле на бизнеса им. И от 25 000, те записали едвам 13 000 лв. годишна облага, демонстрират докладите подадени в Агенцията по вписванията.

В Слънчев бряг пък се майтапят, че Илиана е наследила афинитета към таксиметровите транспорти от баба си Станка. Възрастната жена единствено допреди няколко години беше същинска атракция за туристите край морето.

Тя персонално управляваше един от колите във компанията на сина си, следеше да няма курсове на черно и даже разпределяше регионите за работа на колите и реда на обслужване на клиенти на пиаците.

След като дамата получи инфаркт поради правосъдните главоболия на сина си, тя реши да се отдръпна от бизнеса. Криминалисти обаче настояват, че зад сякаш чистия бизнес с транспорти на Очите, стои скица за узаконяване на пари от търговия с дрога. И подробно държат под око компанията.

Проблемите на фамилията започнаха през 2016 година, когато „ Съншайн 0604 ” е тествана от данъчните и Министерство на вътрешните работи. Тогава е открито, че има 15 автомобила, които карат с подправени лицензи от името на компанията.

Малко преди този момент се случва стрелбата сред Митьо Очите и кръвния му зложелател Божидар Кузманов–Божо Кравата.

Проверките откриват и други нарушавания в още една фирма–тази на приятеля на Станислава. Самата тя две години по-късно трансферира сдружението на сестра си.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР