Да, това се очакваше. Появата на Валерия Георгиева на първия

...
Да, това се очакваше. Появата на Валерия Георгиева на първия
Коментари Харесай

Очакваше се: Дни след концерта на Евгени Генчев, Валерия обяви шокиращата вест!

Да, това се очакваше. Появата на Валерия Георгиева на първия концерт на Евгени Генчев в Пловдив бе оповестена още преди края на формата по малкия екран. Ясно бе казано, че победителката ще бъде показана на публиката по време на музикалното събитие и нямаше мърдане. Вал дойде от Плевен и зае челното място във ВИП-а на Античния спектакъл.

Само дни след спазването на ангажимента и наличието й там обаче, тя оповести вест, която накара мнозина да се замислят, а други да се изхилят победоносно. Защото от дълго време предвещаваха краха на телевизионните годеници.

Лично Валерия призна преди ден, че с Евгени Генчев не живеят дружно, а и скоро нямали желание за това. " Да, дружно сме, само че не живеем дружно. Малко сме от разстояние, само че се обичаме ", усмихна се Георгиева... Моля?! Правилно ли чухме?! Обичаш някого, той ти предлага годежен пръстен, а вместо да планирате сватбата, както бе оповестено в предаването, вие си играете на гадженца, освен това на стотици километри един от различен.

Близки до Евгени в Пловдив също потвърдиха вестта и освен - те разкриха, че Валерия не желае да припарва до дома на пианиста, без значение, че злата свекърва Светла Генчева не е в страната от седмици. Тя отишла да се грижи за внучетата си в Лондон.

" Евгени също не е ходил при Вал в Плевен, а скъпоценния й подслон не го е виждал онлайн. Това е повече от показно и доказателство, че тези двамката няма да ги бъде - не и за взаимно бъдеще ", разясняват източниците.

Тагове: Евгени Генчев Валерия Георгиева Валерия Георгиева и Евгени Генчев Светла Генчева концерт Плевен Пловдив пианист
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР