Да спазваш закона в настоящия период на нашето държавно развитие

...
Да спазваш закона в настоящия период на нашето държавно развитие
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Да спазваш закона е признак на непослушание


Да спазваш закона в сегашния интервал на нашето държавно развиване е симптом на непокорство – по този метод сътрудници на ръководителя на Бюрото за надзор на СРС Бойко Рашков обсъждали с него обстановката към структурата, която би трябвало да управлява дейностите на Министерство на вътрешните работи, ДАНС и прокуратурата, само че напоследък се оказа „ на мушката ” на последните две.

В студиото на бТВ Рашков разяснява отстраняването на заместника си Георги Гатев, който остана без допуск за класифицирана информация след обвиняване, че е помагал на подслушвани лица да пишат молби, с които публично бюрото да изисква от спецслужбите информация дали са били обект на СРС.

„ Оперативен интерес представлявате ли за службите до момента в който поддържате връзка с мен? Не знаете и аз не знам ”, акцентира Рашков, като добави, че по тази линия всеки може да бъде нападнат за нерегламентирани контакти.

По думите му измежду цитираните от прокуратурата случаи има фрапиращи – магистрати с повдигнати обвинявания (т.е. по закон осведомени с всички материали по досъдебното произвеждане в това число и СРС) влезнали в контакт с Гатев за инспекция на правомерността на следенето, само че по-късно прокуратурата твърдяла, че той им е предоставял класифицирана информация – същата, която те по този начин или другояче към този момент са имали. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР