Да си разведен, означава да поеме по трънлив път, изпълнен ...

Да си разведен, означава да поеме по трънлив път, изпълнен

Брачни съвети от разведени

Да си разведен, значи да поеме по бодлив път, изпълнен с предизвиквания . И макар че тихият и по взаимно единодушие бракоразвод реализуем , ето няколко брачни съвета, които биха могли да го предотвратят.

Намирането на нов сътрудник , с който да бъдете, не ви гарантира благополучие .

Никога не ощетявай кариерата и образованието си в името на брака. Това ще ти бъде в огромен ущърб, в случай че се разведеш.

Никога не забравяйте обещанията и клетвите, които двамата сте си наистина ли . Особено тези, които ще ви дадат мощ да продължите и в най- сложните моменти на брака си.

Ще има дни, в които ще би трябвало да насилите себе си, с цел да подходите към сътрудника си с обич и схващане . И това е изцяло обикновено .
свързани новини7207на 22.05.202017099на 16.07.2019
Ако се стремите към зрели връзки и мечтаете да се справяте по-добре в живота си, сключването на брак няма да ви помогне. Първо би трябвало да се научите сами да поемате вина за себе си.

Двамата сътрудници в брака би трябвало постоянно да бъдат равни. Не би трябвало да има омаловажаване на база гледните ви точки за живота.

Не би трябвало да очаквате сътрудникът ви да бъде ваше копие и да има същите визии и усещания . Двамата можете елементарно да се обичате и подкрепяте еднообразно .

Вината, че бракът ви не върви не е единствено у сътрудника ви. Да изисквате сътрудникът ви да се смени не е задоволително . Вие също би трябвало да работите в тази тенденция .

Развивай се и се грижи за себе си, тъй като е доста просто да попаднеш напълно под въздействието на сътрудника си, в който развой ще се изгубиш напълно .

Източник: pik.bg