Да си разведен, означава да поеме по трънлив път, изпълнен

...
Да си разведен, означава да поеме по трънлив път, изпълнен
Коментари Харесай

Брачни съвети от разведени

Да си разведен, значи да поеме по бодлив път, изпълнен с провокации. И макар че тихият и по взаимно единодушие бракоразвод вероятен, ето няколко брачни съвета, които биха могли да го предотвратят.

Намирането на нов сътрудник, с който да бъдете, не ви подсигурява благополучие.

Никога не ощетявай кариерата и образованието си в името на брака. Това ще ти бъде в огромен ущърб, в случай че се разведеш.

Никога не забравяйте обещанията и клетвите, които двамата сте си дали. Особено тези, които ще ви дадат мощ да продължите и в най-трудните моменти на брака си.

Ще има дни, в които ще би трябвало да насилите себе си, с цел да методите към колегата си с обич и схващане. И това е изцяло обикновено.
свързани новини7207на 22.05.202017099на 16.07.2019
Ако се стремите към зрели връзки и мечтаете да се справяте по-добре в живота си, сключването на брак няма да ви помогне. Първо би трябвало да се научите сами да поемате отговорност за себе си.

Двамата сътрудници в брака би трябвало постоянно да бъдат равни. Не би трябвало да има омаловажаване на база гледните ви точки за живота.

Не би трябвало да очаквате сътрудникът ви да бъде ваше копие и да има същите визии и усещания. Двамата можете просто да се обичате и подкрепяте еднообразно.

Вината, че бракът ви не върви не е единствено у колегата ви. Да изисквате сътрудникът ви да се промени не е задоволително. Вие също би трябвало да работите в тази тенденция.

Развивай се и се грижи за себе си, тъй като е доста елементарно да попаднеш напълно под въздействието на колегата си, в който развой ще се изгубиш напълно.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР