Да си херцогинята и да си омъжена за истински принц

...
Да си херцогинята и да си омъжена за истински принц
Коментари Харесай

Къде ходи Меган Маркъл инкогнито

Да си херцогинята и да си омъжена за същински принц сигурно е фантазията на доста девойки от целия свят. Но с привилегиите идват и някои дребни, а може би и не толкоз дребни неудобства.

Наскоро се зачудихме по какъв начин по този начин Меган Маркъл лети в пътническа класа, а не с частен аероплан, с цел да види роднините и приятелите си. А в този момент се питаме къде обича да върви херцогинята на Съсекс, когато не е заета с публични задължения .

 Меган и майка й към този момент мъчно могат да спортуват дружно

Меган и майка й към този момент мъчно могат да спортуват дружно

Бившата актриса не се е разделила изцяло с досегашните си привички. Както обича да събира погледите с безупречна визия, по този начин употребява и всяка комфортна опция да се разноски тайно до близкия магазин или залата за пилатес .

Със сигурност й е по-лесно да остане незабелязана, когато е дегизирана с бейзболна шапка или качулка, в сравнение с в случай че е следвана по петите от няколко индивида защита, написа The Sun.

 Кейт Мидълтън против Меган Маркъл
Кейт Мидълтън против Меган Маркъл

Поредното състезание

А и всеки има потребност от персонално пространство. Меган съумява да оползотвори своето, разхождайки се из улиците на Лондон. Но сигурно й става все по-трудно да не притегля погледи, изключително откакто знаем за тайните й занимания .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР