Да се избегне вариант за Брекзит без споразумение. За това

...
Да се избегне вариант за Брекзит без споразумение. За това
Коментари Харесай

Амбър Ръд призова да се избегне вариант за Брекзит без споразумение

Да се избегне вид за Брекзит без съглашение. За това прикани английските партии министърът на труда и пенсиите Амбър Ръд в позиция, оповестена в " Daily Mail ".

Известен покровител на оставането на Кралството в Европейски Съюз, Ръд упорства, че в този момент е значимо всички да се концентрират върху това, което е най-хубаво за страната сега.

Не е време за обвинявания, обръща се тя към всички критици на политиката на премиера Тереза Мей, които я упрекват в уязвимост или изменничество.

Let’s stop Brexit getting stuck, back the deal we have or find an alternative to stop no deal.https://t.co/QgmOhLPN3n
— Amber Rudd MP (@AmberRuddHR) 15 декември 2018 година

Според министъра, такава политика не е уязвимост. Търси се най-хубавото решение, подсети тя.

Най-лошият сюжет , упорства Ръд, е разновидността без съглашение. Не би трябвало да се слушат тези гласове, които биха ни довели до това.

Ръд предизвестява, че английският бизнес ще изпита разстройства . Тя откроява производителите на коли, самолетните компании, превозвачите и търговците като най-засегнати от " развода " без съглашение.

Всички сме съгласни, че това не би трябвало да се позволява, написа тя.

Предстои гласоподаване на съглашението за Брекзит и се чака то да не бъде утвърдено от английските депутати.

Припомняме, че последните седмици бяха изключително трагични за Мей , откакто гласуването бе отсрочено, Брюксел отсече, че предоговаряне няма да има, а министър председателят оцеля след вота на съмнение, пожелан от консерватори, само че загуби болшинството.

 Мей: Преговорите с Европейски Съюз за Брекзит не престават
Мей: Преговорите с Европейски Съюз за Брекзит не престават

Европейски Съюз желае съглашение за Брекзит, което ще бъде утвърдено от Народното събрание в Лондон

Премиерът на Англия Тереза Мей разгласи през вчерашния ден , че въз основата на диалозите с европейските водачи е открила, че Европейски Съюз желае съглашение за Брекзит , което ще бъде утвърдено от Народното събрание в Лондон.

Мей акцентира, че през " идващите дни " ще продължат договарянията с Европейски Съюз, отричайки информация, че евролидерите отхвърлят да й дават уверения за проекта за Брекзит и съответно за защитния механизъм за отбягване на " твърда " граница сред Северна Ирландия и Ирландия.

" Намерението на Европейски Съюз е в никакъв случай да не се употребява защитният механизъм , в случай че би трябвало да се прибегне до него, би трябвало да бъде краткотрайно ", посочи министър-председателят.

" Имаме най-ясната декларация от Европейски Съюз досега, че защитният механизъм ще бъде употребен единствено краткотрайно и те желаят бързо да се договаря за комерсиално съглашение ", изясни Мей.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР