Да работим като фрийленсъри в креативната индустрия ни звучи като

...
Да работим като фрийленсъри в креативната индустрия ни звучи като
Коментари Харесай

Как всеки твой ден да е ултра твой ден - във всяко отношение

Да работим като фрийленсъри в изобретателната промишленост ни звучи като фантазия - забавни клиенти, независимост на деяние, пътешестване, вълнуващи срещи и предизвикателни планове.

Всички тези аспекти на свободната специалност са в действителност страхотни, само че са обвързани и с голямо количество връзка, всекидневен поток от стотици файлове, които изискват вниманието ни - фотоси, клипове, текстове, артикули. И всички се борят за времето ни.

Хубавото е, че през 2020 година разполагаме с технологии, които не просто ни разрешават да вършим сходна активност, без да прегаряме, само че вършат работата същинско развлечение.

Затова и бяхме извънредно разчувствани да изпробваме по какъв начин новите Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Buds Live и Watch 3 могат да подобрят активността ни и да ни оказват помощ да отделяме повече време за значимите неща.

Това не е работа, а наслаждение

Наместваме се в локален коуъркинг център и започваме да разтоварваме мейла си. Там ни чакат текстове, които би трябвало да редактираме, презентации, които би трябвало да приключим, и една шепа известия, които да изпратим.

Грабваме S Pen и започваме.
 Снимка 497247

В нито един миг не ни се постанова да преминем към преносимия компютър и след 30 минути започваме да се чудим за какво въобще сме го взели.

Успяваме да отворим и обработим всичко, само че усещаме, че се заиграваме с писалката, просто тъй като ни изкушава да сме детайлни в бележките и по-артистични от нормално. Драскаме непосредствено върху екрана, а корейският флагман чете грозния ни български ръкопис без проблем и го подрежда в равни параграфи.
 Снимка 497248

Добавяме фотоси, кълцаме клипове и в някакъв миг получаваме уведомление за видео среща, което светва яркия циферблат на Galaxy Watch 3. Предпочитаме да потвърдим наличието си през него. Не че не можем да го създадем и през телефона, само че прецизната, въртяща се рамка и страхотният екран са по този начин примамливи за пръстите.

Мятаме бързо няколко имейла и сядаме за видео среща. Няма потребност да се затваряме в кабина или в обособена зала, тъй като в ушите ни са Galaxy Buds Live.
 Снимка 497249

С тях няма звук нито за нас, нито за хората, с които беседваме, както и за тези в пространството в близост. Ако решим, можем да чуваме и останалите в офиса - като създадем нужната конфигурация в Samsung Wearable. Чуваме събеседниците си съвършено и в двата случая, само че повече се радваме на това по какъв начин ги виждаме в 6.9-инчовия екран.

Най-много го оценяваме, когато идва време да починем и се отдадем на видеа в YouTube. Овалният екран на Note 20 Ultra е просто непостижим за гледане на видео наличие, като че ли държим дребен кино екран, а не телефон. И по този начин почивката ни ненадейно става по-дълга.
 Снимка 497250

Игрите търпят същите мнения, тъй като мощният процесор обезпечава безупречна гладкост и динамичност.

Почивката е изобретателен развой

Работният ден се изнизва и отиваме на галерия, където намираме цифров художник и решаваме, че това е моментът да тестваме S Pen и изобретателния капацитет на Note 20 Ultra с цялостен обсег.

В рамките на 20 минути художникът съумява да прерисува действителна изложбена картина на телефона и признава, че е стъписан от опциите на флагмана - най-много от 120-херцовия екран и ултра-бързото взаимоотношение със S Pen.
 Снимка 497251

Всички в близост се събират да видят какво се случва и стартират да питат дали телефонът към този момент е в България. " Да, има го и на родна почва ", отговаряме и започваме да снимаме картини, след което разпращаме видеа и фотоси на присъстващите. За тези, които нямат телефон с Quck Share, бързо пускаме линкове за Гугъл Drive, тъй като интеграцията с всичко на Гугъл е просто забележителна.

Galaxy Watch 3 ни оповестява с деликатна осцилация, че през днешния ден най-вероятно сме се поизморили много и е най-добре да помислим за вечеря - страхотна опция да тестваме филтъра за кулинарни фотоси в Note 20 върху порция прясна паста в близкото бистро.
 Снимка 497252

Часовникът остава с нас даже и през нощта, тъй като нямаме самообладание да проследим качеството на съня си, а на следващия ден ще го вземем с нас на разходка в природата, с цел да забележим дали зеленината ще рефлектира в равнищата на О2 в кръвта ни. А и е комфортен за ръководство на Spotify в случаите, когато Note 20 Ultra e в джоба ни и се катерим по скали.

В почивния ден сме с другари и поемаме към " Божия мост " до Враца, където изпробваме панорамния режим на телефона, с цел да вършим сходни занимателни фотоси, като тази долу. При нея светлината е слаба, тъй като сме в пещера, само че качеството въпреки всичко е безкомпромисно.
 Снимка 497253

Като основатели на образно наличие, Single Take режимът и фините настройки на видео снимането (бленда, ISO, контрастност и т.н.) са екстрите, които най-често употребяваме и с които осезаемо спестявахме десетки минути настройки и обработка. Друг е въпросът, че Note 20 Ultra изцяло замества тежката ни камера, а това е значимо, когато сме в придвижване.
 Снимка 497255

Завършваме почивката с медитация на канара, за която още веднъж употребяваме часовника и Buds Live. Високото качество на звука ни разрешава да слушаме така наречен бинарни честоти, които успокояват мозъка, само че са непостижими за някои модели слушалки, поради характерната си периодичност. С Buds Live се потапяме надълбоко в тях и за миг забравяме, че в ушите ни има " бобчета ".

Спокойни сме и нямаме самообладание да метнем фотосите от деня в обществените мрежи. Работата за седмицата е свършена, почивката е на равнище. Това беше една ултра седмица.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР