Да правя добро е най-прекият път към щастието… дарихме и

...
Да правя добро е най-прекият път към щастието… дарихме и
Коментари Харесай

Мечтата за милион засадени дървета… Никола Рахнев, номиниран за "Будител на десетилетието"

Да върша положително е най-прекият път към щастието… дарихме и помогнахме на стотиците потърпевши от наводненията в Карловско, на десетките хиляди гладуващи у нас, на потърпевшите от кървавата война, която Русия води в Украйна, на ужасените и ранените от трусовете в Сирия и Турция, а и с милионите дървета, които засадихме дружно. Да върнем вярата на хората… Това е " Гората.бг " – хора, които са подготвени да вършат положително, без значение какво е то!

Думите са на Никола Рахнев, един от десетте номинирани в акцията на БНР и Ива Дойчинова " Будител на десетилетието ", който с идеите си увлича хиляди да го последват в задачата му да твори доброта.

На 40 години е, а зад тила си Никола Рахнев има голям опит в областта на продажбите, ръководството, консултантски услуги, бизнес развиване и други.

Идеята му за " Гората.бг " се заражда през 2011 година, а през 2013 се реализира първото всеобщо засаждане на дървета. Мечтата от милион засадени дървета към този момент надалеч е надхвърлена и общността към " Гората.бг " към този момент се гордее с над 2 000 000.

Никола Рахнев е " Будител на годината " за 2019-а, а през днешния ден той още веднъж се бори за вашия глас, за него в платформата ни.

Кой ще " Будител на десетилетието "  ще стане ясно на тържествена гала, която обичайно ще се организира и излъчи на празничния 1 ноември в ефира на БНР, bTV и партньорски мрежи на водещи български медии.

БНР подкасти: Гласове от Украйна Гласове от Украйна Гласове от Украйна
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg