Да, не говорим за първи април, когато почти всеки закачливо

...
Да, не говорим за първи април, когато почти всеки закачливо
Коментари Харесай

Пазете се от тези зодии – те ще ви измамят през АПРИЛ

Да, не приказваме за първи април, когато съвсем всеки закачливо подмята някоя и друга неистина, за да заблуди събеседника си да има вяра в нещо, което не е истина. Става въпрос за надалеч по-сериозен проблем.
Няколко са зодиите, способни да забият нож в гърба, а вие нищо да не подозирате в същия този миг. Пазете се от тях, тъй като общуването посред ви няма да докара до нищо позитивно.
Ето ги и лъжливите зодиакални знаци:
Телец
Телците неведнъж опират до неистина и машинация, в случай че мощно желаят да реализират нещо съответно, касаещо персоналното им богатство. Мъжете Телци са подготвени на всичко в името на изгодата. Те са способни да ви излъгват, да ви подведат, да ви наранят чисто прочувствено.
Много е значимо през месец април, в случай че имате някакви подозрения в тях, да ограничите срещи и контакти. През този интервал е доста евентуално представителите точно на тази зодия да ви разочароват горчиво.

Това напълно не значи, че през останалото време не можете да разчитате на тях, даже в противен случай. Те са положителни другари и постоянно са в положение да създадат услуга, само че от време на време са подготвени да извърнат монетата от другата страна и април е точно този интервал.
Рак
През месец април Раците няма да се усещат изключително щастливи и спокойни. Това, най-много се дължи на проблемите, с които се пробват да се преборят. В края на април ще се опитат да се възползват даже от най-близките си хора, с цел да могат един път и вечно да приключат с сложните за разплитане проблеми.

Възможно е вие да сте един от хората, които ще са забъркани в тази тяхна скица. Това е и повода да се пазите и да страните от амбициозните Раци.
Много е значимо да умеете деликатно да анализирате протичащото се и да четете сред редовете. Ако имате другари Телец или Рак, за предпочитане е да бъдете настрани от тях. През месец май те още веднъж ще бъдат същите като преди и няма да имат задни мисли.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР