Да изберем пътя на Мира, сътрудничеството и любовта!. Това призова

...
Да изберем пътя на Мира, сътрудничеството и любовта!. Това призова
Коментари Харесай

Николай Малинов: Да изберем пътя на Мира, сътрудничеството и любовта!

Да изберем пътя на Мира, съдействието и любовта!. Това прикани Николай Малинов, ръководител на  ПП „ Русофили за възобновление на Отечеството “. Ето неговото послание:

Скъпи сънародници,
-->
Накрая сме на следващата предизборна акция. Пред прага сме на ново Народно заседание. И в сърцата си носим през днешния ден вярата за по-добри времена, за повече мъдрост в държанието на българските политици.

Търсейки причините, с които да се обърна към вас, с цел да гласувате за „ Русофили за възобновление на Отечеството “, бих желал да посочи преди всичко може би неуместните времена, в които живеем. Икономическото съревнование сред народите е на назад във времето. Естественото съдействие сред нациите е блокирано. Разнообразието от фантазии, цели и пътища за развиване е замразено. Днес светът е разграничен просто на Русия и Анти – Русия. И от геополитическия избор на България на следващия ден ще зависят и икономическият, и духовният, и културният разцвет на нацията.

Част от глупостта на обстановката се свежда и до това  ̶  сякаш българският гласоподавател не желае да повярва, да разбере и да одобри, че фундаменталният въпрос е въпросът за Мира, въпросът за невъвличането ни в непознати имперски похищения, в съхраняването на българската ни славяно-православна същина. Да гласуваш и за своите приходи, и за своя бизнес, през днешния ден на първо време значи да гласуваш за тези, които не стоят раболепно на острието на войната.

Скъпи русофили,

Обръщам се на първо място към вас! Колкото е по-силен полюсът на политически защитаваното русофилство, толкоз по-лесно ще бъде на българската политика да откри правилния вектор на развиване на обществото!  Векторът, който не ни слага пред избора „ Или Изток или Запад “! Посоката, който ни тласка да изберем разговора, съдействието, разнообразието, любовта сред околните нации! Посоката, която дава опция на българските политици да търсят пътя за просъществуването и благоденствието на българския народ!

Гласувайте за „ Русофили за възобновление на Отечеството “!

За България! И с Русия в сърцето!

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР