Да, имам правото да го напиша! Защото от мига, когато

...
Да, имам правото да го напиша! Защото от мига, когато
Коментари Харесай

Веселина Томова от Афера: Много били репресирани при Боко, ама всички мълчаха като задници. Сега се редят на ясла при новия Вожд - Диктатор

Да, имам правото да го напиша! Защото от мига, когато Бойко Борисов се появи във Властта, от първия му момент на развят кожен шлифер, не стопирах и не трансформирах позицията си – да громя „ ръководството “ му на всички равнища, както и на кохортата му ГЕРБ.

ГОДИНИ наред. МНОГО ГОДИНИ.

ГОДИНИ НАРЕД бях безспорна САМА на медийния терен като съпротива на Боко и ГЕРБ.

ВСИЧКИ настоящи „ нови “, „ новоморални “ и нови „ честни “ „ революционери “ публицисти МЪЛЧАХА! МЪЛЧАХА!! МЪЛЧАХА!!!

На мен гледаха като на луда, самоубийца някаква и постоянно неправилна.

ВСИЧКИ настоящи „ нови “, „ новоморални “ и нови „ честни “ „ революционери “ публицисти се въртяха като пумпали към Боко и ГЕРБ, лазеха, лапаха, усукваха се и МЪЛЧАХА! МЪЛЧАХА!! МЪЛЧАХА!!!
свързани новини84158на 22.10.2021
Днес реват, пищят, крещят, истерясват, врещят против Боко и ГЕРБ, като отвързани, извънредно закъснели, едвам когато мандалото падна.

Всички те през днешния ден се редят на НОВАТА КОПАНКА НА НОВИЯ ВОЖД.

И се поставят, и се усукват, и се въртят на караминьол, и се лигавят или се пъчат джандар сурат, нима ги виждат какъв брой са срещу Боко и ГЕРБ, че да ги удостоят с някоя влиятелна служба, да ги върнат отново да каканижат по тв приемника, тоя път не в сгода на Боко, а в сгода на Новия Вожд, или в краен случай да захлебят някой нов лев.

Слушам Тошко на Слави в Народното събрание по какъв начин тъмно се зъби каква цензура имало в бтв, Нова, Българска национална телевизия и по какъв начин имали цензори от ГЕРБ, дето им се месили какво да споделят.

Чета ДЖУРналистки във ФБ, които внезапно от чаршафите на Боко и ГЕРБ се разсъниха революционерки против него.

Ама що не говорехте, когато бяхте „ репресирани “, бе?

Що не напускахте, тръшвайки вратата и обявявайки гласно за какво сте го създали?

Що мълчахте като п@тки?!

Та чак в този момент се събудихте „ борци “ против мафията на ГЕРБ и „ борци “ за свободата на словото?

Що се правехте, че Веселина Томова не съществува, що? Щото Боко по този начин ви споделяше ли? Или АВТОЦЕНЗУРАТА ви е втората природа?

Журналистът, в случай че е същински, е боец! За Истината! И заради това е изцяло умишлено наясно, че поема всички опасности, както в персонален, по този начин и в професионален проект.

А рисковете са убийствени.

Но единствено тогава имаш право да приказваш за отстояване на свободата на словото. Не след дъжд качулка, когато единствената ти цел е отново да се закачиш на нова ясла, тоя път на новия Вожд Диктатор, на който да лижеш задника. Точно както си го правил на предния.

Когато преди доста години Костовата власт ме изхвърли от публицистиката, тъй като си разреших да извадя на ярко мръсната престъпна приватизация на „ Златни пясъци “ при САТРАПНА ЦЕНЗУРА, излязох и дадох конференция пред смълчаните дръжки на микрофони, които ГОДИНИ по-късно, до момента в който не падна Костов, ме заобикаляха по улиците, където ме видят. Години наред стоях без работа. Но не съжалих за избора си да тръшна вратата.

Когато години наред блъсках и водех война против Боко и ГЕРБ и ме рутеха, и ме мачкаха, всички тия в този момент, дето се пишат „ революционери “ с „ нов морал “, не смееха да пръднат и да му упоменат сериозно името. Камо ли да ме защитят.

Сега е същото!

И знаете ли за какво се упражняват толкоз дълго, истерично, крещейки против Боко и ГЕРБ? Защото това им дава „ алена точка “ пред новите властници и им дава опрощение да не са остро сериозни против новата власт, което е задача на всеки публицист – съпротива на ВСЯКА ВЛАСТ!

Много били репресирани при Боко, но всите мълчаха като задници.

Сега от „ репресирани “ не може да се вредиш.

Партизаните качили се на 7 септември в гората, дефилират триумфално като „ борци за независимост “ на … 9 септември.

Да ми леят дитирамби за „ независимост на словото “ насрани от коленичене видове, когато е трябвало да съдебна експертиза ИЗПРАВЯТ, ме отвращава.

Затова в техните редици няма да ме видите.

Защото, когато е трябвало, аз съм била на барикадата. А те бяха в обществения дом – безгласни, накупени, надупени тъкмо от властта на Боко.

Сега аз имам още веднъж работа – да изваждам ИСТИНАТА за новата Власт, тъй като това е призванието на публицистиката, а те още веднъж са в конкуренция и се бутат с лакти да се сложат на новата Власт. Защото свободни по дух в никакъв случай не са били.

И вместо Четвъртата власт, постоянно са били Четвъртата продажница.

Веселина Томова, afera.bg
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР