Да бъда отново в недрата на планината…Това е молитвата ми

...
Да бъда отново в недрата на планината…Това е молитвата ми
Коментари Харесай

Мира Добрева: Да бъда отново в недрата на планината…Това е молитвата ми днес

" Да бъда още веднъж в недрата на планината…Това е молитвата ми през днешния ден ", това написа във фейсбук профила си тв водещата Мира Добрева. Публикацията ѝ е съпроводена от нейна фотография от преди година, на която Добрева е на разходка в планината.

По-рано през септември дъщерята на известната журналистка на Българска национална телевизия - Лори заяви, че майка й е претърпяла интервенция и е в медикаментозна кома. Дни по-късно Лори заяви, че положението на тв водещата се усъвършенства.

Именно след нанагорнище до Рилските езера водещата е направила изострен перитонит и по неотложност е била призната за интервенция на корема в " Пирогов ”. След нея обаче са се развили други затруднения и инфекции. Добрева не е можела да диша независимо и поради това се е наложило да бъде вкарана в реанимация, сложена в медикаментозна кома и интубирана, това стана ясно от изявление на щерка ѝ Лори пред " 24 часа ". Момичето показа още, че минути са деляли майка ѝ от гибелта.

Дни по-късно Мира Добрева разгласява видео във фейсбук профила си, в което благодари на лекарите и сестрите в Пирогов, както и на Бърза помощ. Добрева сподели още, че единственото изявление, в което е цялата истина, е за вестник " 24 часа ".

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg