Д ве двойки от Аржентина триумфираха в категориите за сценично

...
Д ве двойки от Аржентина триумфираха в категориите за сценично
Коментари Харесай

Триумф за Аржентина на Световното първенство по танго

Д ве двойки от Аржентина победиха в категориите за театрално и салонно танго на международния шампионат в Буенос Айрес, на който беше отдадена респект към именития футболист Марадона, умрял през ноември 2020 година, съобщи Франс прес.

Съревнованието, в което участваха към 800 танцьори от 25 страни, се организира както в присъствена, по този начин и във виртуална форма поради рестриктивните мерки, свързани с коронавирусната пандемия.

WATCH: Have you heard of the Buenos Aires World Tango Championship? More than 400 couples from 25 countries are participating in the Salon and Stage style competitions
— Reuters (@Reuters)
Победители в категорията театрално танго станаха Емануел Касал и Янина Мусика от Аржентина.

В салонното танго победиха сънародниците им Агустин Анес и Барбара Ферейра.

Финалът на шампионата се състоя под намерено небе.

Two Argentinian couples win 2021 Buenos Aires Tango World Cup — in pictures
— Al Jazeera English (@AJEnglish)
С песни и танци беше отдадена респект към Диего Марадона - капитан на националния тим на Аржентина, който стана първенец на Световното състезание през 1986 година, и считан за един от най-хубавите играчи в историята на футбола.

Като прочут обожател на тангото футболистът е обичал да пее любителски и да показва танцовите си умения на празненства.

Миналогодишното Световно състезание по танго се организира напълно в онлайн формат поради коронавирусната пандемия.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Донесох ви моята първа пиеса! - А какъв е сюжетът й? - Тя го обича, а той обича... - Друга? - Не, нея. -… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПо думите му все още има второ " плато " в равнището на заболелите " Появата на нови обединения е нещо прелестно ", сподели Тошко ЙордановТо е в тежко положение с черепно-мозъчна травмаЛесно е да си първенец благодарение на цифровите технологииОбразувана е кореспонденция по информация в медиите, касаеща проблем с водопровода и канализациятаТрусът е регистриран в 9.17 часа локално времеВсе отново назначените от Румен Радев министри не са свещени крави и не са безгрешни, сподели тяНяма по какъв начин изтъкнат антиваксър да убеди хората да се имунизират, уточни той, визирайки здравния министър Стойчо КацаровЯпонски учени откриха по какъв начин димът въздейства на клетките. Вижте до какъв извод са стигнали:Инцидентът е станал при ЖП подлеза до гара ПодуянеТова ще се случи в 18.00 ч. в НДКГСДП получава 25,7% от гласовете, което е най-хубавият ѝ резултат от годиниВижте какво време ни очакваНовият материал ще бъде патентован и в бъдеще ще се употребява в серийно произвеждане.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР