Д ва нови международни сериала ще направят своята ексклузивна премиера

...
Д ва нови международни сериала ще направят своята ексклузивна премиера
Коментари Харесай

Отличен с награда „Еми“ сериал с ексклузивна премиера във Vbox7.com

Д ва нови интернационалните сериала ще създадат своята извънредна премиера за България във този месец. Комедийната поредност „ Не е мой проблем “ дебютира през днешния ден, 14 април, а броени дни по-късно, на 19 април, е стартът на различен хитов сериал – продукцията, спечелила влиятелното отличие „ Еми “ за най-хубав къс сериал – „ Семейство Браун “.

С двата нови сериала Vbox7.com продължава да дава на потребителите си изцяло гратис качествено българско и международно наличие от топ продуценти – процедура, трансформирала се в запазена марка за платформата през годините след триумфа на родни сериали като „ Не по този начин, брат “, „ Следвай Ме “, „ Viral “, “Апартамент 404” и доста други. Двете нови международни продукции не престават наложената линия за селекция на интернационалните шлагери като съветските „ Остров “ и „ Криза на нежната възраст “, турския „ Канага “, новозеландския „ Опасни Секс Игри “ и мексиканския „ Аз съм никой “.

От 19 април провокативният немски сериал ще засегне тематиката за крайнодесния радикализъм по нетрадиционен метод и с точното количество комизъм! Кай и Томас, при започване на 20-те си години, са неонацисти и съквартиранти. Един ден светът им се разклаща, когато откриват Лара на прага си. Тя е на шест, чернокожа и щерка на Томас. Майка ѝ е депортирана, а на младия мъж ще се наложи за първи път в живота си да поеме същинска отговорност. Обезоръжаващата непорочност и неуместните въпроси на Лара провокират поредност от промени в живота на Томас, които ще му покажат какъв брой нежна в действителност е крайнодясната му идеология. Продукцията на ZDF "Семейство Браун " е притежател на голям брой награди от интернационалните фестивали, както и на премия „ Еми “, която се приема за най-високото отличие в света на малкия екран, за най-хубав къс сериал.

Другото ново заглавие – е австралийски комедиен сериал, въодушевен от същинските проблеми на действителни хора... и писмата, които ги позволяват! Копирайтърът и упорит екозащитник Флорънс ще се впусне в занимателно начинание да написа анонимно писма за други хора в подмяна на облекла. Тя е уверена, че едно добре написаното писмо може да избави хората от неловки обстановки. Но решаването на непознатите проблеми ще се окаже мъчно начинание, когато нейните лични не престават да ѝ пречат.

Още международни уеб и телевизионни продукции ще създадат своя извънреден дебют във до края на годината, а до тогава – не пропускайте премиерните за България сериали "Семейство Браун " от 19 април и „ Не е мой проблем” от 14 април.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи--> --> Не пропускай Ужас! Моята сменила ракията с вода в бутилката. Наливам си - нито усет, нито аромат. За малко да получа инфаркт! Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниРядкото положение на съсирване на кръвта се свързва с имунизацията на „ АстраЗенека ”, а към този момент и на „ Джонсън и Джонсън ”Полицията е почнала разследванеИстинската дарителска акция е завършила преди месеци и за благополучие момиченцето към този момент е добреЖълт код за рискови феномени е в действие за 14 области на страната днесКлючът за прехода от стандартен автомобил към електрически е цената.По какъв метод са свързани изгубването на динозаврите и основаването на Амазонската джунглаПричината е пандемията от коронавирусПрезидентите на Съединени американски щати и Русия са разговаряли по телефонаПо закон те не могат да са на двете длъжностиАкцията по издирването на 17 годишният Пламен Гандев е спряна, заяви мащехата муКомпанията е решила да „ забави разпространяването ” на имунизацията си в ЕвропаДокато най-големите стопански системи в света форсират растежа си, в Европа стопанската система към момента буксуваС явното си техническо предимство Русия няма потребност от числено превъзходство на бойното полеПолитическите сили се разбрахаЧехия е преди всичко по жертви на Коронавирус в Европа. А има релативно добре развито опазване на здравето и добър витален стандарт. Защо тогава умират толкоз хора?Какво е положението на Десислава РадеваОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР