- Д-р Янева, присъствахте на 15-ия Световен кавказки конгрес по

...
- Д-р Янева, присъствахте на 15-ия Световен кавказки конгрес по
Коментари Харесай

С конците Aptos се постига не само лифтинг ефект, но и подоб...

- Д-р Янева, присъствахте на 15-ия Световен кавказки конгрес по пластична хирургия и естетична дерматология - Колхида 2021 в Грузия, с общоприет спонсор Aptos. Бихте ли ни разказали какво беше показано на събитието?

- Тази година конгресът мина в хибридна форма - имаше над 500 посетители онлайн и доста повече online. През 2020 година, конгресът се организира напълно online. Аз си бях отделила два дни от графика, с цел да мога да го виждам, беше на извънредно равнище като лектори, тематики на лекциите. На този конгрес съм била пратеник и през 2018 година Лекциите за пластични хирурзи постоянно са били в обособени зали, само че тази година с оглед ограниченията за сигурност бяха и в обособени здания.

По-специалното събитие на тазгодишния конгрес беше отпразнуването на 25 години от основаване на компанията Aptos и формалното разкриване на фабрика за произвеждане на конците в Грузия (досега се произвеждаха в Хановер, Германия). Поради тази причина програмата на конгреса, като се изключи че имаше научно наличие от огромен интерес, събрал най-хубавите интернационалните обучители на APTOS, включваше и доста специфични моменти като формалната гала по откриването на фабриката APTOS с посещаване в нея.

Лекторите и модераторите на обособените сесии бяха освен изтъкнати съветски лекари, само че и огромни имена от международната естетична медицина. Имена като доктор Мат Стефанели, доктор Волфганг Редка-Свобода, доктор Бернард Моле, доктор Шийла Барбарино, доктор Марио Гойзис и доста други, които четат лекции на огромните конгреси - Монако, IMCAS Raris.

Част от лекторите тази година направиха презентациите си online.

- С какво ще запомните конгреса? Бихте ли ни предали малко повече от атмосферата там?

- Конгресът е бил постоянно с извънредно добра организация. Това е конгрес, отдаден на обмяна на познания, проявление на актуален метод към естетичната медицина в целия свят, обмяна на опит и хрумвания. Уникално тридневно образование, неповторима опция да се получат нови познания от водещи специалисти от целия свят, които споделиха своите тествани способи, нововъведения и на практика рекомендации. Това покачва равнището ни подготовка. Ще можем да използван получените познания на процедура.

- Споделете мнението си за Световния конгрес по естетична медицина в Монако! Можете ли да извършите паралел сред него и конгреса Колхида?

- Световният конгрес AMWC по естетична медицина, който се организира към този момент 19 следващи години в Монако, Грималди Форум, всяка година притегля над 12000 участници от повече от 120 страни. Интерактивна, стимулираща и мултидисциплинарна стратегия. Разглежда се стареенето и противодействието му освен на кожата, а и на целия човешки организъм. Освен доста хирургични, дерматологични лекции и демонстрации онлайн на процедури от водещи експерти има лекции за естетична гинекология, ендокринология, хранене, метаболизъм, доста, доста апаратни процедури. Насърчава се многостранният метод към естетиката и медицината срещу стареенето. Съчетание на съвършен баланс сред непрекъснатото обучение, образование, продан на информация. Над 300 водещи интернационалните компании дават на посетителите опция да открият най-новите им артикули и технологии.

Всеки един изящен конгрес има за цел да показа пред участниците най-новото в света на естетиката. В Монако това е в големи мащаби, до момента в който Kolkhida всичко е в доста по-малки размери, само че също на високо научно равнище.

- Какви са усещанията ви от лифтинг конците Aptos? И какви са техните приложения?

- Конците Aptos са измислени от грузинския еластичен хирург проф. Марлен Суламанидзе и доразработени и усъвършенствани от неговите синове - пластичните хирурзи Георги Суламанидзе и Константин Суламанидзе. Конците и методите на Aptos са получили 18 патента, от които 8 интернационалните.

Компанията има над 10 000 сертифицирани лекари по целия свят, в това число Австралия, Южна Америка.

Уникалното в конците е техният състав - полиеЛ-млечна киселина и поликапролактон, съставки стимулиращи продукция на нов колаген. Така се реализира освен лифтинг резултат, само че и възстановяване на качеството на кожата.

Компанията създаде нови конци с добавка на хиалуронова киселина, които хидратират в допълнение кожата, съкратяват времето за възобновяване. Процедурите с Aptos са минимално инвазивни, употребява се единствено местна упойка, възобновяване е бързо, незабавно се вижда резултатът, двойно деяние - лифтинг+rejuvanation. Резултатите се задържат до 1,5-2 години. Могат да се употребяват за промяна на фасциална асиметрия, а областите, на които се ползват, са лице - скули, междинна зона, силует на лицето, брадичка и подбрадичката, вежди, нос, устни, назолабиални гънки, шия. Може да се ползват и на тялото. Има Aptos body threads - могат да се поставят на гърди, ръце, дупе, колене, а също и в интимната зона. С конците би трябвало да работят единствено доста добре подготвени и сертифицирани лекари. Има доста разнообразни разновидности на конците, като дължина, дебелина, форма на конеца, доста и разнообразни способи и особености на приложението им.

За контакти:

Кабинет естетична дерматология

Адрес: улица „ Беласица “ 3-Б, кабинет 116, ет. 1, 6404 Димитровград

www.kabinet-dryaneva.com/

www.facebook.com/estetichna.dermatologia​

088 998 3150 0894666033





Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР