Д-р Яир Галили е специалист по съдова и обща хирургия.

...
Д-р Яир Галили е специалист по съдова и обща хирургия.
Коментари Харесай

С уникален метод израелски лекар лекува в София най-тежки форми на разширени вени

Д-р Яир Галили е експерт по съдова и обща хирургия. Работи в медицинския институт Мор в Тел Авив като съдов доктор и експерт по метода „ Склеротерапия под ултразвуков надзор “. Над 1500 български пациенти към този момент са се възползвали в столичния медицински център " Епика " от неговите умения и от неповторимите преимущества на метода, който дава над 95% успеваемост, не изисква анестезия и болнично възобновяване и не дава рецидиви.

До преди 15 години общоприетото лекуване на разширени вени на краката беше чрез оперативна интервенция, при която се изважда болната вена дружно с нейните разклонения. Повечето такива интервенции водят до облекчение за стеснен интервал и разширените вени още веднъж се появяват.

При метода, прилаган от доктор Галили – Склеротерапия под ултразвуков надзор, се инжектира избрана за съответния случай доза полидоканол под формата на пяна, което провокира склерозиране на вената. Веднъж влезнало в контакт със стените на кръвоносните съдове, веществото провокира мигновена реакция на свиване. Процесът води до прилепване на стените на вената и попиване на веществото от тялото.

Резултатът от лекуването, което най-често завършва с една операция, е неповторим. Дори извънредно тежки форми на болестта, съпроводени от язви, отворени рани и мощно понижена двигателна интензивност, се оказват изцяло лечими с революционния способ.

Лекарят практикува метода повече от 15 години и до момента е направил над 30 000 процедури. Комбинацията от извънредно висока успеваемост- над 95% и цялостно улеснение и безболезненост за пациентите вършат метода в ръцете на умел експерт в действителност да наподобява чудодеен. Засегнати са и мъже и дами – към 40% от популацията, има генетична предразположеност, повлияни са мощно и специалности, при които дълго се стои на крайник. Сред тях е и актьорската.

За пациенти със съдови болести артистът от „ Малък градски спектакъл зад канала” Петър Калчев споделя следното:

„ За доктор Галили и за неговия способ научих от Христо Мутафчиев, той пък чул от другари и тъй като знаеше за казуса ми - играем много време дружно, ми го предложи горещо. Точно в този миг на самия доктор Галили му предстоеше присъединяване в предаване по БиТиВи и аз се „ уредих “ онлайн, в ефир да го разпитам, дружно с водещите.

Впечатленията ми потвърдиха към този момент чутото от сътрудника, единствено не знаех, че тази болест може да докара до толкоз тежки провали, инвалидизация и невероятни премеждия. При мен болестта е и генетично обусловено и професионално. Дългите подготовки най-често протичат със стоене на крайници по 4 часа всеки ден. Убеден съм, че и други специалности са изложени на този риск.

За жал, преди появяването на доктор Галили опитите ми да получа облекчение на болките и тежестта не бяха сполучливи, предписваха ми кремове, които не помагаха, а при прегледите, на които съм ходил не се използваше никаква инсталация. Казваха ми, че не се нуждая от по-сериозна намеса. А аз имах болки и тежест в краката след всеки тежък работен ден. А и гледката от изпъкналостите не се връзва изключително с специалността ми.При самата намеса не усетих нищо друго с изключение на едно леко боцкане – като при взимането на кръв, по-късно ставаш и се обличаш и ти споделят след 3 месеца да дойдеш на надзорен обзор. Т.е. икономисва се стресът и болката на пациентите. А при моята специалност друга намеса, обвързвана с възобновяване и, не дай Боже, рецидиви е много рискова и би ме свалила от сцената за дълго. А аз в деня след операцията имах театър с основна роля и той мина изцяло безпроблемно.Горещо предлагам на всички нуждаещи се или даже със напълно леки недоволства да посетят този доктор. Видях с очите си до какви последствия води нелекуването на венозните болести.

За спомагателна информация и записвания за 12, 13,14 и 15 февруари може да позвъните в МЦ „ Епика “, тел. 02 820 38 55, 0879851557, 0879853557, dr-galili-bg.com . В клиниката има опция за обзор с високоспециализиран доплеров уред и уточнения от български експерт по венозни болести преди записване при доктор Галили.

МЦ Епика е ориентиран най-вече към предложение на най-новите изобретения и достижения на израелската просвета и медицина. Уникалният медицински уред Белаконтур сполучливо, безболезнено, здравословно и трайно лекува затлъстяване и унищожаване на целулит. Друго революционно откритие на теоретичен екип от Ерусалим поставя завършек на казуса с диабетната пета и всевъзможни типове трудно-зарастващи рани. Уредът BRH е разполагаем на българските пациенти от началото на месец декември.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР