Д-р Виолета Янева дермато-венеролог и естетичен дерматолог бе сред участниците ...

Д-р Виолета Янева дермато-венеролог и естетичен дерматолог бе сред участниците

Д-р Янева на конгреса на EADV в Париж

Д-р Виолета Янева дермато-венеролог и изящен дерматолог бе измежду участниците на 27- я EADV congress-European Academy of Dermatology and Venerology в Париж.

Основана през 1987г.EADV е асоциация с нестопанска цел,чиято задача е да реализира прогрес в региона на клиничните грижи, научни проучвания,образование,обучение в региона на дерматологията и венерологията.

Конгресът притегля доста надарени експерти с друг генезис освен от Европа, само че от целия свят. В рамките на 5 дни се организираха голям брой научни сесии на разнообразни тематики от дерматологията и венерологият а и естетиката.

Освен лекциите имаше и работни -Workshops-allergology,phlebology,Atopic dermatitis,Basic lasers treatment и други За мен като дермато-венеролог, беше забавно да участвам и на сесиите за Атопичен дерматит; Себореен дерматит и Дисхромични промени по кожата-Immunopathogenesis of Vitiligo et PigmenrtaryDisorders, разяснява доктор Янева. Лекционните сесии за биологичното лекуване на Псориазис и Псориатичен артрит,необходимостта от съструдничество сред дерматолози и ревматолози при диагностика на Псориатичен артрит,последствията от закъснение на ранната диагностика и леч. на PsA,който е един сериозен инфекциозен артрит,с невъзвратими промени,ако бъде оставен без навреме лекуване, също били измежду потребните тематики.

Всеки съществено работещ дерматология и занимаващ се с хармония дерматолог би трябвало постоянно да си сверява знанията на международно равнище,да следи за новостите в тези области,защото изключително в естетиката непрестанно има какво да са науми, добави доктор Янева.

Източник: marica.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg