Д-р Сибила Маринова сезира Етичната комисия на Българския лекарски съюз

...
Д-р Сибила Маринова сезира Етичната комисия на Българския лекарски съюз
Коментари Харесай

Д-р Сибила Маринова, която даде доц. Мангъров на Етична комисия, проговори

Д-р Сибила Маринова сезира Етичната комисия на Българския лекарски съюз (БЛС) за обява и изявление на доцент Атанас Мангъров. Над 200 медици се подписаха против шефа на детското поделение в Инфекциозната болница. Причината - доцент Мангъров излезе с изказванието, че хоспитализациите в лечебните заведения ще нарастват, тъй като клиничната пътека за лекуване на ковид е станала 1200 лева

"Не се изкарват повече пари от корона-болните. Със 100% са се вдигнали разноските за дезинфектанти, с 60% разноските за заболели и с 66% за разноски за лекарства ", разкри доктор Маринова, шеф на Отделението по анестезиология и интензивно лекуване в МОБАЛ „ Д-р Стефан Черкезов “- Велико Търново.

Лекар сезира Етичната комисия на Лекарски съюз поради доцент Мангъров

"В болница се одобряват тежко болните, с пневмония. Ако сте добре, няма да поискате болнично лекуване. Много хора ме поддържаха ", добави още тя.

"Изказването на доцент Мангъров е засегнатост към сътрудниците, които работят на 30 градуса с гащеризони и за тези, които не са виждали фамилиите си от месеци ", безапелационна бе доктор Сибила Маринова.

Над 200 медици към този момент са се подписали за наказване за доцент Мангъров
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР