Д-р Полина Паньова украси новия брой на популярно списание, като

...
Д-р Полина Паньова украси новия брой на популярно списание, като
Коментари Харесай

Как Мисис Свят Трансконтинентал стана булка със синовете си?

Д-р Полина Паньова украси новия брой на известно списание, като избра да театралничи със синовете си Любомир и Владимир.

Д-р Паньова е една от най-красивите българки. Тя е носителка на купите „ Мисис България 2018”. През лятото на 2019-а, донесе на България короната от един от най-престижните международни състезания, „ Мисис Свят Трансконтинентал 2019”, както и премия за най-интелигентна участничка.

Красавицата показа корицата и в ефира на Българска национална телевизия, където блестеше неотразимо в булчинска рокля и короната на „ Мисис Свят Трансконтинентал”.

На най-голямото сватбено ревю в България, което се организира преди дни и бе посетено от над 5000 души, с изключение на като модел, доктор Полина Паньова показа и продуктите на най-голямата компанията за хубост, чийто основен доктор за България е от няколко месеца. Полина Паньова е лекар по дерматология, ендокринология и експерт по контурна пластика.

Амбициозната хубавица е родена в Карнобат и се гордее с това. Тя обича да споделя: „ Ако жена ще избави България, за какво това да не съм аз?”.

И е трансформирала тази фраза в свое кредо. „ За някои това може да звучи като факсимиле, несериозно и даже смешно, само че за мен е верую и аз съм посветила цялото си време точно за тази идея. Знам, че хубостта е мощно оръжие и аз ще го използвам”.

И казаното от Поли не са единствено празни приказки на една красива и сполучлива жена, а думи подплатени с доста труд. Д-р Полина Паньова има впечатляваща професионална биография. Завършила е медицина с орден и цялостно отличие Виницкия народен медицински университет „ Николай Пирогов “ в Украйна. Завършва клинична ординатура, ендокринология и специализира дерматология. Специализирала е пластична хирургия всяко лято, в продължение на пет години, в Никозия Кипър. Владее пет езика.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР