Д-р Николай Брънзалов е зам.-председател на Българския лекарски съюз. Познат

...
Д-р Николай Брънзалов е зам.-председател на Българския лекарски съюз. Познат
Коментари Харесай

Баща и дъщеря Брънзалови

Д-р Николай Брънзалов е зам.-председател на Българския лекарски съюз. Познат е на всички фенове, които са следили Коронавирус обстановката у нас през миналата година и половина. Кристияна Брънзалова пък познавате от „ Фермата “ за 2019 година Тя е проектант и човек с задача.

„ Когато всеки човек прави това, в което е добър, прави света едно по-добро място. Аз съм добра в архитектурата и оказвам помощ с това, баща – в неговата специалност “, споделя Кристияна.

Д-р Брънзалов прецизира, че макар другите специалности има много неща, които ги сплотяват. Той дълги години е бил доктор на транспортен съд.

„ Пътували сме дружно с нея, само че не доста, тъй като изискванията на един транспортен съд не разрешават дълго време да обитават дребни деца. Тя беше дребна тогава. Роди се в едни сложни времена за България и трябваше да търсим вид за по-добра реализация, в това число и в материално отношение. Това наложи да подхваща тази стъпка, тежка за мен – да отпътува и да оставя фамилията си в България, с цел да плувам под непознат байрак с пасажерски кораби. И по този начин 8 години “, споделя доктор Брънзалов.

Кристияна се спомня, че е имала движимости, за които съучениците ѝ са мечтали, само че пък родителите ѝ не са били до нея. Понякога е пътувала с тях – още като дете е ходила в Египет, Ерусалим и Кипър. Избира е да учи в чужбина, само че да работи в България.

Вижте във видеото какво описват двамата за рода Брънзалови!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР