Д-р Любомир КановАко зловещата истина за болшинството на т.нар. Руски

...
Д-р Любомир КановАко зловещата истина за болшинството на т.нар. Руски
Коментари Харесай

Няма лечение за тази Всенародната, Могучая Лудост, обхванала 100 милиона души

Д-р Любомир Канов

Ако злокобната истина за болшинството на така наречен Руски народ е, че това са едни латентни сталинисти жадуващи великолепие, че те са затаени в тинята на своето тресавище, събудени от Путин великоруски империалистически зомбита, мечтаещи за реванш на своето унизено безличие, за възобновяване на една незаконна империя на Злото, за наказване с нуклеарна война на тези, които са останали свободни и са били сполучливи като хора и като общества?

Ако е истина, че такова е 85% от популацията в тази голяма и уродлива страна, въоръжена с ракети и водородни бомби, светът е изправен пред огромна опасност. Като психиатър ми се е налагало да договарям с пациент, който трепереше и халюцинираше самичък в своята далечна къща нейде из софийските села, пред тв приемника пуснат на макс, пробвайки се да го убедя да пристигна с мен да се лекува, до момента в който той държеше зад тила си голям кухненски нож. Беше вторачен в тв приемника и надали разбираше какво желая да му кажа, само че разчете в лицето ми, че му мисля положителното и най-после остави ножа върху масата.

Но неговата беше благородна полуда, която можеше въпреки всичко да се лекува. Тази, Всенародната, Могучая Лудост, обхванала 100 милиона души, като че ли няма лекуване, с изключение на унищожителна война, в която да завлекат цялата човешка цивилизация. Колко елементарно е в действителност да подлудиш един народ с пропагандата и с тв приемника и да го доведеш до такава степен, че единствено неговото цялостно физическо изтребване да е средството за вразумяване? Колко по-лесно е да се излекува един психотичен пациент, в сравнение с един цялостен народ обзет от милитаристично безумство?
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР