Д-р Елена Георгиева разкри подробности за трагичния случай с починалото

...
Д-р Елена Георгиева разкри подробности за трагичния случай с починалото
Коментари Харесай

Новини или Novini - картината на печата за 22 ноември

Д-р Елена Георгиева разкри детайлности за трагичния случай с умрялото 3-годишно дете, Бенямин Нетаняху бе упрекнат в корупция. Това бяха някои от последните вести през вчерашния ден, ето кои са водещите тематики в печата през днешния ден, 22 ноември. 
Сега
" 51 млн. лева за българските пенсионери! Това е за следващ път за Коледа. Направили сме по този начин, че да си ги получат при започване на месеца, да си имат за празниците. Може би това е осмо или девето разпореждане - това е близо половин милиард лв. отвън покачването на пенсиите. Освен това, коет` сме вдигнали на 250 лв. минималната пенсия ", съобщи Бойко Борисов. А вестникът прави ретроспекция какво в действителност става през годините с пенсията, като стартира с това по какъв начин първото държавно управление на Борисов замрази пенсиите - от 2009 до 2013 година те не помръднаха нагоре и с една стотинка. Нататък - припомнете си в този материал!
Промените в климата са причина за водния режим в Перник. Това пояснение на министъра на околната среда Нено Димов изданието извежда в акцентите от днешния си брой.
24 часа
Карта на висшето обучение ще стопира масовизацията и ще избавя репутацията на университетите. Това е една от водещите вести през днешния ден.  Друг акцент в изданието е делото против семейство Баневи - 27 чувала с документи от Национална агенция за приходите бавели правосъдния развой.
Труд
Отрова за мишки е предизвикала гибелта на 9-годишния Стефан от с. Кардам. Препаратът бил подложен в стената и запечатан с тиня, оповестява изданието. Национална агенция за приходите ще управлява търговията във Фейсбук. Над 300 млн. лева са укритите доходи от онлайн търговците.
Монитор
Председатели на комисии на пунктовете за механически прегледи съзнателно вкарват неверни ЕГН-та на притежателите на коли, с цел да избегнат инспекцията в базата данни на финансовото министерство и на общините, оповестява изданието. При прегледа в пунктовете пишат данни на изрядни водачи с платени налози и по този начин се заобикаля заплащането им от задължените, призна зам. изпълнителният шеф на ИА „ Автомобилна администрация “ Дамян Войновски.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР