Д-р Антоанета Баракова, един от най-реномираните акушер-гинеколози, е водач на

...
Д-р Антоанета Баракова, един от най-реномираните акушер-гинеколози, е водач на
Коментари Харесай

Топ акушер-гинеколог води листата на ПП МИР в Благоеврад

Д-р Антоанета Баракова, един от най-реномираните акушер-гинеколози, е лидер на листата на Политическа партия МИР за област Благоевград за идните парламентарни избори.
Тя е един от най-хубавите експерти в региона, който незабавно след завършването на висшето си обучение в София се връща, с цел да работи и оказва помощ на пациентите си в родния си град.
 Политическа партия МИР откри предизборната си акция с молебен и водосвет Политическа партия МИР откри предизборната си акция с молебен и водосвет
Политическа партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) откри през днешния ден предизборната си акция с молебен и водосвет за здраве, триумф и благоденствие. На...
„ Кандидатирам се за депутат, с цел да пазя ползите на жителите, тъй като съм очевидец на безобразията в нашето опазване на здравето и считам, че с насъбрания ми опит в региона мога да оказа помощ това да се промени ”, съобщи доктор Антоанета Баракова.
Антоанета е майка на 4 деца. Заедно със брачна половинка й Пламен Бараков вземат участие в Политическа партия МИР от 2020 година Той е правист, представител на една от най-видните семейства в града и един от най-големите последователи на моторите и високите скорости. Над 1500 бебета са проплакали за първи път, посредством персонално на напъните на доктор Антоанета Баракова.
Всички претенденти за народни представители на Политическа партия МИР са потвърдени експерти в региона си, които желаят да внесат смяна в ръководството на страната със своя насъбран опит.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР