Д жон Макафи, създателят на едноименната антивурисна програма, е намерен

...
Д жон Макафи, създателят на едноименната антивурисна програма, е намерен
Коментари Харесай

Джон Макафи бе открит мъртъв в затвора

Д жон Макафи, основателят на едноименната антивурисна стратегия, е открит мъртъв в затворническата си килия в Барселона.

Часове по-рано испанското правораздаване позволи изгонването му в Съединени американски щати, където е търсен за данъчни измами.

Превърнал се в гуру на криптовалутите, предприемачът беше задържан през октомври 2020 година на летището в Барселона и подложен в предварителния арест.



Според американските прокурори Макафи, който е на 75 години, е пропуснал да заявява милиони долари доходи, а също е укрил от данъчните недвижимо имущество, кола и яхта, като ги е записал на името на други хора. Той беше търсен с интернационална заповед за арест.

За Макафи се заприказва и през 2012 година, когато съседът му в Белиз, беше мистериозно погубен, като това закононарушение остава и до ден сегашен неразгадано. Тогава полицията в хода на следствието откри, че самият Макафи живее със 17-годишно момиче и има няколко нерегистрирани оръжия.



Макафи обаче избяга. През 2015 година той беше арестуван в Съединени американски щати за шофиране под въздействието на упойващи субстанции. През 2019 година пък се похвали, че желае да се кандидатира за президент.

Според мнение испанските всичко към гибелта на Макафи сочи, че става дума за самоубийство.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара От хотела в малко градче излиза командирован. - Такси! Далече ли е гарата? - На десетина километра. - Десет километра? Не можеше ли да я… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВ клипа Поли споделя на първородния си наследник Даниел, да целуне към този момент наедрялото ѝ от бременността коремчеЗелена светлина получиха и два реактора от централата " Такахама ", също над 40-годишнаПлатената гаранция в размер на 50 хиляди лв. ще му бъде върнатаНа негово място е назначен като краткотрайно изпълняващ длъжността Петър ТодоровТова е Валентина Маджарова, която от средата на предходната година изпълняваше краткотрайно длъжносттаДелото за прекъсване е било по тъжба на изпълнителния шеф на дружествотоНеговото място ще заеме Красимир СимонскиTой уточни, че още не може да се каже дали и какъв брой ще се вдигне цената на електроенергиятаЕнрике е на 30 години и заради напредналата си възраст е развил артрит и мазоли на крачетатаФон дер Лайен акцентира, че законопроектът за ЛГБТ общността очевидно опонира на полезностите на ЕСПесента “Тук ” е и дебют на Ицо Хазарта като продуцентМаксималните температури ще доближават до 38°Всички сътрудници и другари на семейство Йорданови желаем на Габриел доста здраве, благополучие и сбъднати фантазии!Бебето е високо 50 см и тежи 3.500 кг.Сигналът за изчезналия 78-годишен мъж е подаден в 8,00 часа вчераБалтова разяснява пред БНР, че „ не става въпрос за банкрут на „ Музенидис травел ”От мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР