Д а си тийнейджър никак не е лесно, особено когато

...
Д а си тийнейджър никак не е лесно, особено когато
Коментари Харесай

Младежи, които се подготвят да бъдат крале и кралици

Д а си младеж по никакъв начин не е елементарно, изключително когато към ежедневните проблеми се прибави и кралска купа. Кои са кралските младежи, които са в непрестанна подготовка за трона? За някои от тях той е на една ръка разстояние, а за други - може да остане единствено идеал, описват от канала във.

Принцеса Леонор - Испания

15-годишната принцеса Леонор е щерка на крал Фелипе VI и кралица Летисия. Тя е най-голямата им щерка и сега носи купата Принцеса на Астурия. Ако в идващите години няма брат, Летисия ще е правоприемник на короната на татко си.
 Принцеса Леонор
Принц Кристиан - Дания

15-годишният принц е най-голямото дете на престолонаследника Фредерик и принцеса Мери. Баба му е датската кралица Маргрете II, която е на 79 година, и е близка другарка с кралица Елизабет II. Кристиан е втори претендент за трона след татко си. Принцът има по-малки брат и две сестри. Той е първият член на датското кралско семейство, който посещава държавно учебно заведение.
 Принц Кристиан на Дания
Принцеса Катарина-Амалия - Холандия

Принцесата на Оранж е на 17 години и е първа по ред за холандския престол. Тя е най-голямото дете на крал Вилем-Александър и кралица Максима. Катарина-Амалия има две по-малки сестри Алексия и Ариана, които назовават „ А тимът “. Когато се качи на престола, тя ще бъде кралица на Кюрасао, Аруба и Синт Маартен, които са част от Кралство Холандия.
 Принцеса Катарина-Амалия
Принцеса Ингрид Александра - Норвегия

Принцеса Ингрид Александра е най-голямото дете на принц Хакон и принцеса Мете-Марит. Неин дядо е норвежкият крал Харалд V, което я прави втори правоприемник за трона след татко си. 17-годишната принцеса ще стане втората кралица в историята на Норвегия, след кралица Марг, която ръководи през 15 век.

Повече вижте във видеото горе.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР