CUPRA разпространи първите официални изображения, подробности и видео за изцяло новата си

...
CUPRA разпространи първите официални
изображения, подробности и видео за
изцяло новата си
Коментари Харесай

CUPRA UrbanRebel : Електрическа бегачка с 435 конски сили

CUPRA популяризира първите официални изображения, детайлности и видео за изцяло новата си концептуална разработка UrbanRebel, която ще бъде представена за първи път пред широка публика по време на международното изложение IAA Mobility в Мюнхен през следващата седмица.

Обещанието за впечатляващ нов план, което направиха от CUPRA с анонса на новия си план от CUPRA е спазено, и в този момент ставаме свидетели на един изключително динамично изглеждащ и сякащ изваден от компютърна игра спортен автомобил.

CUPRA UrbanRebel, за който от компанията коментират, че показва част от новата дизайн линия на марката, която можем да чакаме през 2025 година, е с основни габарити дължина 4080 мм, широчина 1795 мм и височина 1444 мм, а задвижването му, както беше обявено авансово, е изцяло електрическо.



Задвижващата система на концептуалната разработка UrbanRebel е с мощ от 340 конски сили, само че в пиков режим е в положение да генерира до 435 конски сили. Електромобилът може да се форсира от 0 до 100 км/ч за единствено 3.2 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР