COVID-19 се оказа вид биологично оръжие, защото нанася сериозни поражения.

...
COVID-19 се оказа вид биологично оръжие, защото нанася сериозни поражения.
Коментари Харесай

Генчо Начев: Ковид е биологично оръжие

COVID-19 се оказа тип биологично оръжие, тъй като нанася съществени провали. Това сподели шефът на УМБАЛ " Св. Екатерина " проф. Генчо Начев в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов “ по БНТ. Той акцентира, че мнението е персонално негово.

„ Малката изненада беше, че се разболях аз. Голямата изненада беше, че го прекарах доста тежко. Аз имах самочувствието, че пребивавам здравословен метод на живот. Това потвърди, че ние нищо не знаем за този вирус. Нужно е време, нужни са едни обстойни проучвания въз основата на следене на огромен брой хора, с цел да получим визия по какъв начин работи този вирус.

За мен особено вирусът е лабораторен. Той се оказа, че е тип биологично оръжие, тъй като вижте какви съществени провали нанася. Не става дума за страни, които нямат високо равнище на опазване на здравето. Вижте какво става в Германия, Франция, Англия. Системата не устоя “, разяснява проф. Начев.

По думите му това е нещо, с което светът до момента не се е сблъсквал. „ Това ми напомня  за свинския и птичия  грип, само че мащабът и сериозността на затрудненията, високата смъртност са по-различни отпреди. Вирусът има две дейности върху сърцето. Вирусът работи в тромбообразуването. След това идва директното деяние върху сърцето. Като резултат се получават ритъмните нарушавания. Сърцето е вторият орган след белия дроб, който се поврежда. Има хора, които още на първия месец нямат никакви недоволства, има и такива, които след 6-ия месец се оплакват. Докато си болен, би трябвало наложително да има антиколаголант. Това са ниско молекулярни хепарини. След боледуването може би още един месец би трябвало да се продължи с хепарини и по-късно 6 месеца след боледуването с „ Аспирин Протект “, изясни той и посочи, че не се е ваксинирал, тъй като следи равнището на антителата си, което към момента е доста високо.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР