Covid-19 промени света и постави световната икономика през сериозни предизвикателства

...
Covid-19 промени света и постави световната икономика през сериозни предизвикателства
Коментари Харесай

Стартира петата годишна конференция на Bloomberg TV Bulgaria

Covid-19 промени света и сложи международната стопанска система през съществени провокации и пред доста незнайни. Сега, повече от всеки път, светът е подложен в обстановка, в която би трябвало да работи гъвкаво, бързо и с нови начини, а всяка страна и бранш търси незабавни отговори. В подтекста на това бурно време Bloomberg TV Bulgaria ще организира петата си годишна конференция, само че в нов, още по-достъпен формат.

През октомври и ноември студиото на Bloomberg TV Bulgaria ще стане хазаин на четири онлайн полемики на Годишната конференция на бизнес малкия екран, които ще вървят по стъпките на The Next Big Thing. Дискусиите ще бъдат излучени онлайн и ще са с водещи анализатори, специалисти и финансисти от целия свят. Те ще са налични за всеки, който желае да ги наблюдава.

Първото онлайн студио ще се организира на 15 октомври, а идващите ще бъдат на 22, 29 октомври и 5 ноември. По време на дикусиите ще се търси отговор на въпросите кои са основните стопански събития, които трансформират света и България, по какъв начин пандемията влияе върху развиването на биотехнологичната промишленост и кои са последните галактически нововъведения.

Водещи на четирите полемики ще бъдат най-утвърдените и разпознаваеми лица на Bloomberg TV Bulgaria, а самите студиа ще се излъчват онлайн в ефира на малкия екран, на уеб страниците bloombergtv.bg, investor.bg, bgonair.bg, dnes.bg, както и в обществените мрежи.

Тази година е изключително специфична за Bloomberg TV Bulgaria, тъй като се навършват 5 години от старта на лъчение в българския ефир. По този мотив екипът на единствената бизнес телевизия у нас е подготвил и вдъхновяваща акция, с която ще даде поле за изява на положителните хрумвания и бизнес практики в България.

За да повече информация за тематиките и участниците в годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria, е допустимо да се направи безвъзмездна регистация на.

Генерален сътрудник на годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria е Real Finance,основен сътрудник е Sirma. Поредицата онлайн събития се организират с поддръжката на Allterco и А1. Медийни сътрудници са,, " Мениджър ".
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР