COVID-19 няма да спре най-очакваното лайфстайл събитие в България –

...
COVID-19 няма да спре най-очакваното лайфстайл събитие в България –
Коментари Харесай

Короната на Playmate Of The Year 2020 е готова

COVID-19 няма да спре най-очакваното начин на живот събитие в България – финалът на състезанието Playmate Of The Year 2020 ще се организира през декември и ще бъде напълно онлайн. Заради епидемиологичната конюнктура и ограничения за сигурност, церемонията ще бъде без аудитория. Всеки, който в миналото е мечтал да гледа от първия ред ще сбъдне фантазията си, без значение от това, къде се намира на планетата Земя. Live stream-ът ще е изцяло безвъзмезден, а къде ще може да гледате финала и по кое време – очаквайте да разберете скоро.

Конкурсите Playmate Of The Year са знаци на визионерство, нововъведение и основаване на трендове. Това потвърждават за следващ път и уредниците му в България, които макар комплицираната епидемиологична конюнктура имат смелостта още веднъж да бъдат впечатлят с първият Live Stream конкурс.

През декември всички чакаме с неспокойствие най-бляскавото и светско събитие, което има упоритостта и капацитета да се трансформира в най-значимото събитие в новата история на лайфатайла в България.

Организаторите към този момент се похвалиха, че короната на победителката е подготвена и разгласиха фотография в обществените мрежи. Изящното украшение е напълно ръчна направа, а негов създател е майстор-ювелирът Велина Смет, на която по традиция се поверява направата на короната.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР