Cougar анонсира жичната компютърна мишка Surpassion, специално разработена за феновете

...
Cougar анонсира жичната компютърна мишка Surpassion, специално разработена за феновете
Коментари Харесай

Анонс на геймърската мишка Cougar Surpassion с вграден LCD дисплей

Cougar анонсира жичната компютърна мишка Surpassion, особено създадена за почитателите на динамични компютърни игри.
Използва се оптичния датчик Pixart PMW3330 с резолюция 7200 cpi при придвижване със скорост до 150 инча в секунда (4,81 метра в секунда) и ускоряване до 30 G. Мишката разполага с два авансово закрепени потребителски профила, планувана е опция за изключване на функционалността Angle Snapping.

Компютърната мишка Surpassion разполага с два общоприети бутона и колелце за приплъзване, както и с три спомагателни бутона. Единият от тях е ситуиран в центъра на горния панел. а другите два – от лявата страна на корпуса. Използват се превключватели Omron с обезпечени 50 милиона клика.



Една от най-характерните особености на новата мишка е вграденият екран в долния панел на устройството, който демонстрира определената разграничителна дарба на датчика, скоростта на продан на данните по USB интерфейса, дистанцията до работната повърхнина и други.

Колелцето и логотипа на горния панел имат светодиодна подсветка, предлагаща опция за избор от 16 милиона цвята и 13 разнообразни режима на работа.



Контролерът на Cougar Surpassion обезпечава освежаване на облика с периодичност 1000 Hz. Габаритните размери са 120 х 65 х 38 милиметра при тегло 96 грама.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР