© Цветелина Белутова След като десетки хиляди напуснаха столицата при

...
© Цветелина Белутова След като десетки хиляди напуснаха столицата при
Коментари Харесай

Строител на капитализма: Младен Маринов

© Цветелина Белутова След като десетки хиляди напуснаха столицата при строгите ограничения, които бяха сложени от Националния действен щаб, по средата на празничните дни от Министерство на вътрешните работи се усетиха, че нещо не е наред, и взеха решение да вкарат наказателни ограничения. Така на излизащите веднъж беше позволено да изоставен след показване на декларация, а по-късно се оказа, че тя не е задоволителна.

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов съобщи, че " в четвъртък (денят преди празниците) имаше доста хора, които са убедили сътрудниците, че са от провинцията... В идващите дни ще се опитат да потвърдят на служителите на реда, че са софиянци и в четвъртък са се объркали. Те са такива, които, да ги назовем на диалект, тарикати ". Тук въпросите са два - първо, за какво са могли да изоставен тези хора, в случай че лъжат, и къде са били проверяващите полицаи; и второ - по какъв начин по този начин местоживеенето не е съображение да се прибереш вкъщи си.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Това е следващият случай, в който министър става острие на непоследователната политика на страната, и Младен Маринов го прави много безапелационно. А чувството от фрагментите, снимани на входовете на София в деня след Великден, е за наказателна акция за наставление с мутренски привкус.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР