© Юлия Лазарова Още по темата Най-големите обществени поръчки през

...
© Юлия Лазарова Още по темата Най-големите обществени поръчки през
Коментари Харесай

Най-големите обществени поръчки през седмицата

© Юлия Лазарова Още по тематиката
Най-големите публични поръчки през седмицата
9 апр 2018
Новите е-документи: най-рано през 2020 година

След като отпадна концепцията за държавно дружество, което да ги създава, следва оповестяване на социална поръчка за тях
8 апр 2018
И ловджия, и арбитър съм, на закона цар и стопанин съм

Прокуратурата и правосъдният инспекторат тихомълком покриха историята с ловешкия арбитър Иван Иванов, упрекнат в противозаконен лов
3 апр 2018
Корупцията в частния бранш е доста висока, само че не е най-големият проблем на бизнеса

Компаниите показват неконкурентни практики и неприятни регулации като съществени спънки за развиване, сочи разбор на Центъра за развиване на демокрацията
2 апр 2018 Ремонт на улици в Ловеч
8 млн. лева

Основен ремонт на редица улици има намерение да извърши локална власт в Ловеч. За задачата е оповестена социална поръчка с бюджет малко над 8 млн. лева без Данък добавена стойност. Улиците са обединени в обособени пакети, за които ще се кандидатства по настрана. Освен цялостно преасфлатиране ще се подменя тръбната мрежа за електро- и електронно-съобщителните кабели, ще се вършат нови тротоари и не на последно място ще се поставя енергоефективно осветяване. Срокът за осъществяване на дилемите обаче е дълъг - 456 дни.

Оферти ще се одобряват до 21 май.

Нови пътища в Долни Дъбник
5.6 млн. лева

Обществена поръчка за рехабилитация и главен ремонт на общински пътища е оповестена в Долни Дъбник. Предвидено е и обновяването на няколко моста над река Вит. Проектите ще се финансират с 5.622 млн. лева без Данък добавена стойност посредством Програмата за развиване на селските региони.

Срокът за приемане на предложения или на заявки за присъединяване е 18 май.

Обновяване на ул. " Кукуш " в София
4.6 млн. лева

Столична община е оповестила конкурс за избор на компания, която да извърши главен ремонт на улиците " Кукуш " и " Йосиф Щросмайер ". Настилката и по двете в този момент е в извънредно тежко положение, макар че и двете са част от първостепенната улична мрежа на града.

Документи на претендентите ще се одобряват до 21 май.

Изграждане на ВиК мрежа в Рудозем
2.8 млн. лева

Община Рудозем разгласи социална поръчка за създаване на вътрешни водопроводни мрежи в няколко обитаеми места и квартали. В обсега й са включени селата Витина, Грамаде и Оглед, както и кв. " Мейково ". За осъществяването на плановете обаче няма обезпечено финансиране, което е оценено на 2.8 млн. лева Поради това ремонтите ще стартират, когато бъде подписано Споразумение сред Рудозем и Министерството на районното развиване и благоустройството.

Фирмите могат да подават документи до 21 май.

Експлоатация на хранилище за неопасни боклуци
1.4 млн. лева

Обществената поръчка планува избор на оператор за употреба и стопанисване на " Регионално хранилище за неопасни боклуци ", което се употребява от общините Ловеч, Летница и Угърчин. Изпълнителят ще би трябвало да обезпечи условия за отнасяне (депониране) на до 25 550 тона боклук годишно. Предвиденото заплащане за период от три години е 1.38 млн. лева без Данък добавена стойност.

Оферти ще се одобряват до 17 май.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР