© Юлия Лазарова Още по темата Корупцията не е за

...
© Юлия Лазарова Още по темата Корупцията не е за
Коментари Харесай

Най-големите обществени поръчки през седмицата

© Юлия Лазарова Още по тематиката
Корупцията не е за всеки

Арестът на районния кмет на Младост сподели до каква степен може да стигне най-далеч битката с корупцията
19 апр 2018
Най-големите публични поръчки през седмицата
15 апр 2018
Корупцията в частния бранш е доста висока, само че не е най-големият проблем на бизнеса

Компаниите показват неконкурентни практики и неприятни регулации като съществени спънки за развиване, сочи разбор на Центъра за развиване на демокрацията
2 апр 2018
Най-големите публични поръчки през седмицата

Правителството разгласи търг за продължение на софтуерното обезпечаване за програмни артикули на " Майкрософт " ; Столичната община търси компании за ремонт на учебни заведения и детски градини
1 апр 2018 Доставка на медикаменти
6.8 млн. лева

Специализираната болница за интензивно лекуване на хематологични болести е оповестила конкурс за доставка на разнообразни лекарствени артикули. Поръчката е разграничена на 12 позиции, като няма ограничаване за претендентите да подават документи единствено по някои от тях. Договорът с определените реализатори ще е за период то 12 месеца, само че може да бъде продължен с още 6, в случай че декларираните количества не са изчерпани.

Срокът за приемане на предложения или на заявки за присъединяване е 2 май.

Реконструкция на учебно заведение в Пловдив
6 млн. лева


Обществена поръчка за възобновяване на СОУ " Любен Каравелов " е оповестила локалната власт в Пловдив. Ремонтът ще включва внедряване на ограничения за енергийна успеваемост, реорганизация и благоустрояване на прилежащото дворно място, както и създаване на нова многофункционална зала с басейн. Всичко това ще се случи в границите на плана " Образователна инфраструктура - създаване и възобновяване на учебни заведения, детски градини и ясли ", който се финансира от оперативна стратегия " Региони в напредък ".

Кандидатите могат да подават документи до 21 май.

Обновяване на пътя до Костенския водопад
5.7 млн. лева


Пълна реорганизация и рехабилитация на 9-километровия сектор от Костенец до едноименния водопад е възнамерявала да извърши градската администрация. С европейско финансиране от близо 5.7 млн. лева ще бъде направена напълно нова асфалтова настилка, тротоари и също по този начин ще се прокара широколентов интернет. Срокът за осъществяване е 210 дни.

Оферти ще се одобряват до 28 май.

Ремонт на пътища в първомайско
5.3 млн. лева


Предмет на поръчката е рехабилитация и реорганизация на общински път сред селата Поповица – Брягово. Общата дължина на трасето е 9.702 км. Ремонтните работи обаче ще обзет единствено настилката. Въпреки това срокът за осъществяване е извънредно дълъг - 300 дни. Проектът се финансира посредством Програмата за развиване на селските региони.

До 30 май могат да се подават заявки за присъединяване.

Доставка на храна за ТУ-София
4.1 млн. лева


Обществена поръчка за осъществяването на периодически доставки на хранителни артикули е обвил Техническият университет в София. Търгът е разграничен на 9 обособени позиции, включващи " Мляко и млечни артикули ", " Месни артикули ", " Плодове и зеленчуци ", " Консерви ", " Хляб ", " Сладкиши ", " Безалкохолни питиета и бира " и други. С определения снабдител ще бъде подписан три годишен контракт.

Срокът за кандидатстване в търга е 30 май.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР