© Юлия Лазарова Лидерът на Атака винаги е играл роли.

...
© Юлия Лазарова Лидерът на Атака винаги е играл роли.
Коментари Харесай

Строител на капитализма: Волен Сидеров

© Юлия Лазарова Лидерът на " Атака " постоянно е играл функции. Откакто е част от ръководещата коалиция, Волен Сидеров не наподобява на себе си. Доскоро той изглеждаше спокоен и добродушен.
Но в последно време Сидеров стартира още веднъж да буйства - вътре в обединението, а през последните седмици и по столичните улици и заведения. В понеделник спря излъчването на партийната телевизия " Алфа ", като уточни за провинен държавното управление.

След това я пусна и през нея стартира да изпраща известия, в които обвиняваше в джендъризъм и соросоизъм (неологизми, родени в ерата на подправените вести, които следва да опишат главните врагове на националистите - Сорос и бранителите на Истанбулската конвенция) вицепремиера Валери Симеонов и ръководителя на групата на ГЕРБ в Народно събрание Цветан Цветанов.

Поведението на Сидеров евентуално може да се изясни с желанието му да наложи някогашния народен координатор на партията и някогашен основен секретар на Министерство на вътрешните работи Светлозар Лазаров за вътрешен министър или основен секретар. Другата догадка е желанието на Сидеров да оглави листата на патриотите на изборите за евродепутати напролет. Със сигурност нещо се мъти в главата му и нападателните му дейности са присъщ знак.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР