© Цветелина Белутова За редовните клиенти на Зоя не е

...
© Цветелина Белутова За редовните клиенти на Зоя не е
Коментари Харесай

Ново място: Смесен магазин "Зоя"

© Цветелина Белутова За постоянните клиенти на " Зоя " не е изненада, че се появи нов огромен разбъркан магазин от веригата – тъй като другите три до момента са непрекъснато цялостни с хора и мястото в никакъв случай не стига. Затова и новият на площад " Гарибалди " се шири на цели 130 кв.м на мястото на дългогодишна пицария и би бил тъкмо зад популяризиралия се противен шадраван във тип на черна стена, в случай че не беше демонтиран.

В магазина са изложени над 3600 био и натурални артикули. Разнообразието е огромно: от голям брой типове спелта, лимец, сурови ядки, насипни пакетирани до био паста, био сосове, натурални хранителни добавки, подправки, даже хладилна витрина с веган сирена и кашкавал, ядкови млека и био ябълки и круши. По рафтовете са ситуирани и марки, на които " Зоя БГ " са извънреден вносител, като датската Urtekram, биоразградими почистващи препарати Bio-D, аюрведични чайове Hari’s Treasure и други

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Голяма част от магазина заемат козметичните артикули и марката Zoya goes pretty, а в дъното е отделено особено място за експериментиране на разнообразни гримове – огледало, уместно осветяване и столове, на които да се настаните и да експериментирате с козметика. Налични са и най-новите попълнения в козметичната серия – почистваща пяна за лице с розова вода и алое и крем Crunchy orange.

" Тук ще намерите доста от продуктите, за които в другите магазини нямаме място, само че се продават онлайн на уеб страницата ни ", споделя Росен Габровски, притежател и шеф на веригата " Зоя БГ ". Той добавя, че макар непрекъснатото разгръщане на интернет поръчките, изключително откакто имат доставка за София в границите на същия ден, някои хора избират да видят нещата онлайн и да си изберат на мира.

До касата е ситуирана хладилна витрина със сурови торти и сладкиши, приготвени в личния им сладкарски завод на Малките пет кьошета. Тук се оферират и познатите ни смутита и шейкове. Вътре масите са малко, само че пък към всяка има контакт, с цел да може да се употребяват и за работа, до момента в който си пиете кафето, интернетът е благонадежден и бърз. На масите извън, на площад " Гарибалди ", към този момент се заседяват най-вече туристи - " тук в действителност влизат повече чужденци, в сравнение с в другите ни магазини, а те търсят най-вече българската био козметика с розова вода " споделя Росен Габровски. Това са и продуктите, които продават най-вече отвън България.

Адрес: площад " Гарибалди " (официално се води ул. " Ангел Кънчев " 2), работно време: от понеделник до петък е от 9 до 21 ч., а в неделя от 10 до 21 ч.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР