© Цветелина Белутова Не е много ясно откъде идва името

...
© Цветелина Белутова Не е много ясно откъде идва името
Коментари Харесай

Ново място: Crazy Diamond

© Цветелина Белутова Не е доста ясно от кое място идва името на новия ресторант. И въпреки всичко – диамантът е най-устойчивият минерал. Донякъде се намесва и Shine on You Crazy Diamond на Pink Floyd. А по този начин " диамантът " става и естествено продължение на ресторант " Бижу ", който дълго време се обитаваше в тази къща и двор на " Оборище " 9А.

Идеята и реализирането на Crazy Diamond е на Пламена Генчева, която преди време сътвори
The Little Things, и Магдалена Малеева, която в този момент се впуска в нова територия.

Най-важното за менюто: ще е сезонно и постоянно сменящо се. Очаквайте многообразие от тапаси и разядки, салати като зелена с тиквички, гъби, краставица, морков, и сусам с оризов оцет, мед, копър и чесън, обедно меню, а измежду главните оферти ще са сотирана киноа с темпе (ферментирала соя), червени чушки, свеж лук и орехи, кюфтета по арабски с кимион, кориандър, канела и карамфил, прясна пъстърва на грил с орехов дресинг и чесън.

Сред напитките ще доминират коктейлите, лимонадите и крафт бирите. Специално внимание е отделено на децата: с малко самообладание скоро ще има същинска стена за катерене и място за рисунки.

Crazy Diamond отваря напълно в точния момент, при започване на пролетта и очакване на лятото, когато всичко ще се върти към красивия му двор. В него има две круши, една вишна, един орех, един кестен и доста люляци. Направо брилянтно осъществяване.

ул. " Оборище " 9А, София
Работно време:
понеделник - неделя 12:00 – 00:00 ч.
телефон: 0888 017 218
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР