© Stringer Още по темата Стана ли вече неизгоден добивът

...
© Stringer Още по темата Стана ли вече неизгоден добивът
Коментари Харесай

Анализатори вещаят 2800 долара за Bitcoin

© Stringer Още по тематиката
Стана ли към този момент неблагоприятен добивът на Bitcoin

Падащата цена кара " миньорите " да се отхвърлят
16 мар 2018
Дигиталните валути изтриха 60 милиарда $ за ден

Ethereum слезе под 600 $ за пръв път от 6 март
15 мар 2018
И Гугъл застана против криптовалутите

Търсачката не разрешава рекламите на цифрови пари и обвързваните с тях принадлежности и услуги
14 мар 2018
Парадокс - покупко-продажбите с Bitcoin са на рекордно ниско равнище

Броят на транзакциите е същият, когато криптовалутата е коствала 500 $
6 мар 2018 Движението на цените на цифровите валути нееднократно е доказвало, че не следва откритите на борсовите пазари правила. Въпреки това редица трейдъри се пробват да отгатнат в кака посока ще се движи цената на Bitcoin точно въз основата на графични модели и знаци. И съгласно тях най-голямата цифрова валута в света може да продължи да пада.

Техническият разбор демонстрира, че междинната 50-дневна стойност на Bitcoin е спаднала съвсем до равнището на междинната 200-дневна. Пресичането на двата знака се разказва като " Смъртоносен кръст " (Death cross), който би могъл безусловно да срине цената. Такова секване не се е случвало от 2015 година

Техническият анализатор и началник на отдела за фючърси и варианти в Market Securities Dubai Ltd. - Пол Дей (Paul Day) е изследвал рухването на Bitcoin през 2013 година, търсейки сходства със сегашната обстановка. В резултат на това неговото умозаключение е, че скоро може да станем очевидци на срив от 76% в цената на цифровата валута по отношение на тази от края на февруари. А това значи биткойните да се продават против 2800 $. За съпоставяне на 19 март борсовите котировки са за над 8300 $.

Инвеститорите обаче не се доверяват изключително на сходни разбори, защото имат вяра, че при цифровите валути важат други правила - най-много страховете от регулации и рестриктивните мерки на търговията. Точно по тази причина в криптосредите с изключително внимание се чака идната среща на Г-20, където поръчките са, че една от главните тематики ще бъде точно цифровите валути.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР