© Надежда Чипева Още по темата Румен Радев се похвали

...
© Надежда Чипева Още по темата Румен Радев се похвали
Коментари Харесай

Строител на капитализма: Румен Радев

© Надежда Чипева Още по тематиката
Румен Радев се похвали с пробив в връзките с Путин

За съответни развития министър председателят Бойко Борисов ще отиде в Москва идната седмица
22 май 2018
Румен Радев изиска " Български поток "

В Москва президентът съобщи, че възобновяването на АЕЦ " Белене " допуска и съветско присъединяване
21 май 2018 На президента Румен Радев не му върви с Русия макар желанието му да бъде припознат като неин бранител в изострените й геополитически връзки със Запада. Въпреки че самичък окачестви визитата си в съветската столица и срещата си с президента Владимир Путин - първата на това ниво от девет години насам, като " пробив " в българско-руските връзки, мненията и в Москва, и в София бяха най-вече иронични.

" РИА Новости " означи, че българският политически хайлайф внезапно е решил да се отхвърли от това, с което преди три години и половина се е гордеел - прекъсването на съветските енергийни планове в символ на " европейска и натовска взаимност ". В България даже проруското издание " А-спекто " написа, че най-важната вест от визитата на Радев е за идното посещаване в Москва на премиера Борисов.

През март в София съветският патриарх провокира скандал с острата си реакция на изразената от президента признателност към войните от разнообразни националности, паднали за свободата на България. Причина за хладния му банкет в Москва в този момент може да е фактът, че Радев въпреки всичко удостовери принадлежността на страната към Европейски Съюз и НАТО.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР