© Mike Blake ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕУчени боядисват крави като зебриУчени

...
© Mike Blake ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕУчени боядисват крави като зебриУчени
Коментари Харесай

4+1 | За бъдещето на гейминга, любимите места на Хемингуей, кои са политиците, говорещи за климатичните промени, и още

© Mike Blake ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕ

Учени боядисват крави като зебри

Учени са боядисали стадо японски черни крави като зебри, с цел да понижат ухапванията от мухи и комари. Изглежда, линиите объркват сензорните апарати на вредителите и водят до в пъти по-малко ухапвания. Според откривателите с верните бои това може да се окаже и по-малко отровен способ от сегашните пестициди, с които фермерите борят насекомите. Прочетете повече тук.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Бъдещето на гейминга
Sony разкри повече елементи за дълго чаканите конзоли последващо потомство PlayStation 5. И двете ще разполагат с най-новия процесор AMD Ryzen и графичен чип Navi. А това е композиция, която ще разреши на игрите да се зареждат по-бързо и по-ефективно. Вижте повече тук.
За политиците и климатичните промени
Четете тук, с цел да видите кои са петимата радикални политици в Съединени американски щати, които приказват за климатичните промени самоуверено и, изненадващо, са харесвани от хората.

По стъпките на Хемингуей
Шестдесет и пет години откакто Хемингуей е спечелил Нобеловата премия за творбата си " Старецът и морето ", обичаните кътчета на създателя към момента са отворени за неговите почитатели. Тръгнете по стъпките на Хемингуей от тук.

И ЕДНА ЗА СЛУШАНЕ

Услугите, които сътвориха различен вид работа

През миналото десетилетие пазарите в ерата Uber for X сътвориха разнообразни способи за печелене на средства. Служителите елементарно могат да си обезпечат доходи от характерни услуги като доставка на храна, паркинг или превоз. Тези пазари автоматизираха съпоставянето на търсенето и предлагането, както и ценообразуването, с цел да се увеличи ликвидността. Платформите са комфортни както за потребителя, по този начин и за доставчика: защото се концентрират върху обичайните трудности за бизнеса, те разрешават на чиновниците да се съсредоточат само върху предоставената услуга. Чуйте повече за бъдещето на работния развой тук.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР