© McCann Sofia Кои са McCann Sofia в навечерието на

...
© McCann Sofia Кои са McCann Sofia в навечерието на
Коментари Харесай

McCann Sofia с постоянен ръст през последните 3 години

© McCann Sofia Кои са McCann Sofia в навечерието на 2020?
McCann Sofia e организация за цялостно рекламно обслужване с дълга история, въодушевен, обединен и мощен екип и клиенти, които доста оказват помощ за вдъхновението ни. Работим за повече от 20 марката, сред които Coca-Cola, Mastercard, Българо-американска кредитна банка, Mexon, Microsoft, L’Oreal, Viasat World, Jamison Black Barrel и доста други. Клиентското ни портфолио непрестанно се усилва, за 2019 добавихме 5 нови марката.

Постигнахте 120% растеж на оборота за предходната година, каква е повода за това?
Последните три години бяха доста значими за McCann и може би най динамичните и забавни за последното десетилетие. Постигнахме растеж на всичко – портфолио, екип (утроен през последните години), клиенти, осъществени планове. Всичко това се отразява и в растеж на оборота. Темповете ни във всичко през последните години бяха извънредно динамични, само че пък си заслужаваше, постигнахме доста и сме окуражени за още повече. Вие ли избирате клиентите си?
На дребен пазар като България, в случай че някой ви каже, че си сортира клиентите, не е откровен. Ако решим, че не желаеме да работим за някого, не работим. Екипът взима тези решения и нормално са свързани с етични правила. Проектите с идея са противоположната страна на този орден, от тях не се печели, само че са значими за екипа и носят доста задоволство. Всяка година имаме най-малко по един подобен, а за 2020 ще работим по един от най-мащабните и вдъхновяващи планове с идея досега. Именно тези планове си ги избираме сами и доста държим на тях.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Ще предложите ли на пазара нещо ново като услуги през 2020?
За множеството клиенти сътворяваме интегрирани акции, по тази причина развиваме всички посоки в рекламата. Ако приказваме за нещо ново, през 2020 по-активно ще стартираме да предлагаме Influence Marketing в партньорство със профилираната за това организация Sunday Media.
Ще продължим да развиваме стажантската си стратегия и още веднъж в партньорство ще развиваме PR-а.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР