© МАРИЯ СЪБОТИНОВА Още по темата Фалшиви пътища, истинска смърт

...
© МАРИЯ СЪБОТИНОВА Още по темата Фалшиви пътища, истинска смърт
Коментари Харесай

Строител на капитализма: Николай Михайлов

© МАРИЯ СЪБОТИНОВА Още по тематиката
Фалшиви пътища, същинска гибел

Трагедията край Своге повдигна завесата при строителството на пътища у нас и това, което се разкрива, е обезпокоително
30 авг 2018
Министър Нанков бърка, че асфалтът не може да съдържа варовик

Влагането на подобен материал е позволено, само че под формата на прахуляк. Ако частите са по-големи, това в действителност е нелегално
29 авг 2018
Мнения Daily - Спешно би трябвало външен одит на пътното ни строителство

И още: Разследването за Своге има белзези на интензивно мероприятие; Неонацизмът е жив
29 авг 2018 От неприкрит любим на властта и по-специално на премиера Бойко Борисов строителната компания " Трейс " бързо се трансформира във вероятен провинен за нещастието край Своге. Председателят на надзорния съвет на компанията и акционер в нея проф. д.ик.н. инж. Николай Михайлов твърди, че ремонтът на пътния сектор, на който стана случаят с пътническия рейс, е осъществен в цялостно сходство с условията.

Анализ на асфалтовата настилка обаче сподели фрапантно разминаване и вложение на непозволени и некачествени материали. Строителният министър Николай Нанков даже загатна за фалшифицирани от компанията документи. Кой крив и кой прав би трябвало да се обясни от водещото се сега следствие.

Но в случай че се откри, че " Трейс " е позволила нарушавания при ремонта, би било извънредно неуместно, защото не различен, а точно Николай Михайлов е началник на катедра " Пътища " към Факултета по транспортно строителство при Университета по архитектура, строителство и геодезия. Много от неговите чиновници пък са преподаватели там.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР