© Красимир Юскеселиев Зададат ли се местни избори, собствениците на

...
© Красимир Юскеселиев Зададат ли се местни избори, собствениците на
Коментари Харесай

Премиерът започна да раздава обещания и пари за стадиони

© Красимир Юскеселиев Зададат ли се локални избори, притежателите на футболни клубове стартират да потриват ръце. Тогава е най-хубавото време да се желае от премиера Бойко Борисов, тъй като дава.

Само за две седмици два клуба от Първа лига започнаха да си вземат решение проблемите с базата, а други получиха обещания за поддръжка по-нататък. И това може би е единствено началото още преди акцията публично да е стартирала. Първо дебютиращият в елита " Арда " (Кърджали) получи бързо 2.5 милиона лв. от държавното управление да си обнови " арената ", най-много с осветяване. След това на " ЦСКА - София " му потръгнаха делата с плана за градежа на нов стадион на мястото на " Българска войска ", макар че се чака нов проект за ръководство на Борисовата градина. А на пловдивския " Ботев " му бе обещана поддръжка, когато крановете на площадката на стадион " Христо Ботев " проработят. Покрай това ще има и за локалния " Локомотив ", стига почитателите на двата тима да не се бият. Какво ли ще е, в случай че ентусиастите впрегнат цялата си организационна мощност и се показват уместно на изборите?

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Борисов към този момент се научи, че с цел да си подсигурява спокойствието на улицата, би трябвало да е на ти със ентусиастите и със притежателите на футболни клубове. И надали са инцидентни совалките тъкмо в тези три града. Кърджали е историческа цитадела на Движение за права и свободи, която мъчно се пробива с типичен средства. В Пловдив ГЕРБ не се усеща удобно и ще опитва да вземе кметския пост с нов претендент. И София, където почитателите на ЦСКА могат да бъдат фактор в очертаващата се сложна борба на Йорданка Фандъкова с Мая Манолова.

Тепърва ролята на футболните почитатели ще се отплаща. Но и Борисов не е вчерашен, по тази причина отпуска помощта по малко, с цел да не " го не помнят незабавно ". Ако сметката на изборите излезе, ще има още. Ако ли пък не - кой ял, ял.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР