© Капитал Конференцията Growth Summit ще се проведе на 26

...
© Капитал Конференцията Growth Summit ще се проведе на 26
Коментари Харесай

Готови ли сте да разраснете бизнеса си

© Капитал Конференцията Growth Summit ще се организира на 26 ноември в Sofia Event Center. Можете да запазите своето място до 22 ноември.
Да превърнете един дребен бизнес в по-голям много наподобява на приготвянето на вълшебни отвари – нужни са ви точна ръка, избистрен разум, задълбочено знание за главните съставки и щипка шанс, с цел да забъркате точната и неповторима примес, която ще ви изведе по пътя към триумфа. Както и положителни ментори, които да ви оказват помощ да овладеете изкуството и да сполучите в начинанието си.

На 26 ноември някои от тях ще събере районната конференция SEE Growth Summit, проведена от " Капитал " и Entrepreneurs Organization Югоизточна Европа. Ежегодното събитие е ориентирано към бизнесмени, които са достигнали годишен оборот от над 1 млн. лв. и търсят способи да разраснат бизнеса си дейно и стабилно.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Форумът събира на една сцена авторитетни и потвърдили се серийни бизнесмени, експерти по бизнес развиване и създатели, които ще опишат от първа ръка за уроците, които са научили и ще споделят своите препоръки за бърз и неусетен напредък на бизнеса – от разработване на по-добра бизнес тактика и използване на сполучливи маркетингови принадлежности за увеличение на продажбите, през ръководство на финансите, до рекомендации за сполучливо водачество в новата софтуерна ера.

За срещата в София идва създателят на онлайн платформата за сравняване на хотелски предложения Trivago Ролф Шрьомгенс. Той ще опише за опита си, в това число и като някогашен ръководител на Entrepreneurs Organization в Германия, и ще даде скъпи насоки за превъзмогването на пречките, с които се сблъсква растящият дребен бизнес.

Един от най-старшите обучители в Entrepreneurs Organization – Анди Клейтън, пък ще опише по какъв начин фирмите да открият посоката си и да намерят яснотата по какъв начин да реализират задачата си, като преодоляват пречките по пътя на развиването. С скъпи препоръки за това по какъв начин бизнесмените да намерят своя Х-фактор и да разраснат активността си още по-бързо ще способства и професионалният преподавател и сериен бизнесмен Барет Ерсек.

В презентации, нетуъркинг сесии и на практика уъркшопи лекторите на събитието ще споделят и още персонални истории за триумф, както и насоки за дейно управление на бизнес процесите и отговарящо на новата динамична стопанска система водачество. В програмата са включени и дискусионни панели, отдадени на разнообразни тематики, измежду които по какъв начин бизнесмените могат да подкрепят развиването на районната екосистема и какви са опциите за финансиране на растежа.Разгледайте програмата на SEE Growth Summit и запазете своето място най-късно до 22 ноември.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР