© Капитал HR and Leadership Forum Конференцията ще се проведе

...
© Капитал HR and Leadership Forum Конференцията ще се проведе
Коментари Харесай

Кои са тенденциите, които променят бъдещето на мениджмънта

© Капитал HR and Leadership Forum

Конференцията ще се организира на 31 октомври в Sofia Event Center. Повече информация за програмата и лекторите можете да видите на уеб страницата на събитието и във фейсбук. Възползвайте се от специфичното early bird понижение и заявете своя билет тук.
Изкуствен разсъдък, автоматизация, машинно учене. Това са единствено някои от думите, които започнахме да чуваме все по-често в диалозите за бъдещето на мениджмънта. И неслучайно. Технологичният прогрес към този момент трансформира бизнес процеси и цели организации, а резултатите от него занапред ще се усилват. Всичко това повдига значими въпроси за мениджмънта като да вземем за пример кои са новите основни умения, които чиновниците би трябвало да имат, какви са рисковете и опциите в цифровата стопанска система и по какъв начин фирмите да продължат да притеглят фрагменти на все по-конкурентния пазар на труда.

Адаптирането към бъдещето на работата е акцентът на тазгодишната конференция HR and Leadership Forum , която " Капитал " провежда. Събитието е ориентирано към HR експерти, мениджъри и ръководители на екипи и ще се организира на 31 октомври в Sofia Event Center.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Програма и лектори

Тази година програмата на HR and Leadership Forum е още по-разнообразна и динамична. В главната зала ще има няколко презентации по тематики от сферата на мениджмънта, работата в екип и водачеството. Сред водещите лектори са преподавателят по Икономика в Balliol College, University of Oxford Даниел Съскинд, който ще приказва за бъдещето на специалностите, и световният водач на LEGO Workplace Design Судхир Сасейдхаран, който ще се концентрира върху силата на работното място като мотор в основаването на корпоративна просвета.

В програмата са планувани и дискусионни панели . HR експерти от компании в България и чужбина ще споделят своите работещи практики. Основатели, изпълнителни шефове и членове в бордове на познати компании като Aurubis и Publicis Groupe ще приказват за това по какъв начин се срещат с провокациите на непрекъснато изменящата се среда.

Записалите се за събитието ще имат опцията също по този начин да вземат участие в на практика уъркшопи с фокус върху нововъведението на работното място, развиването на служителското прекарване и по какъв начин посредством внедряване на новаторски технологии можем да подобрим мениджмънта на организацията. Акцентите на HR and Leadership Forum:

- Как сполучливо да се приспособяваме към непрекъснатата смяна
- Битката за фрагменти - по какъв начин да бъдем крачка пред конкуренцията
- Как да реализираме баланс сред технологията и човешките умения
- Служителско прекарване - по какъв начин да го изградим
- Как да се възползваме от новите технологии на работното място
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР