© Капитал Д-р Евелина Атанасова е асистент професор по бизнес

...
© Капитал Д-р Евелина Атанасова е асистент професор по бизнес
Коментари Харесай

Лекторите на HR and Leadership Forum 2019: Евелина Атанасова

© Капитал Д-р Евелина Атанасова е помощник професор по бизнес администрация, човешки запаси и организационно водачество в Brandman University в Ървайн, Калифорния. Тя има богат преподавателски опит в Ecole des Hautes Etudes Commerciales и California State University. Изследователските ползи на доктор Атанасова включват теории за ръководство на организацията и теории за организационно държание.

В момента Атанасова изследва тактиките за обществен нетуъркинг като метод за възстановяване на самостоятелното показване посредством създаване и потребление на обществения капитал. Нейните проучвания са показани на огромни университетски конференции като The Academy of Management и European Group for Organization Studies. Д-р Атанасова има дълготраен стаж в ръководството на човешките запаси като HR управител в българската телекомуникационна компания Vivacom. HR and Leadership Forum

Конференцията ще се организира на 31 октомври в Sofia Event Center. Повече информация за програмата и лекторите можете да видите на уеб страницата на събитието и във фейсбук. Възползвайте се от специфичното early bird понижение и заявете своя билет тук.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР