© Капитал Абонамент iTunes RSS feed Всички говорят за подкасти.

...
© Капитал Абонамент iTunes RSS feed Всички говорят за подкасти.
Коментари Харесай

Как да слушам подкастите на "Капитал"

© Капитал
Абонамент iTunes
RSS feed
Всички приказват за подкасти. Аудио наличието е една от най-бързо разрастващите се категории в медиите в международен мащаб с непрестанно растяща публика. Основната причина за това са възходът на смарт телефоните, опциите за аудио стрийминг през тях и все множеството време, което хората прекарват в пътешестване.

Капитал също дава опция за слушане на качествени бизнес истории. Подкастите под марката на " Капитал " ще стигат до вас, когато нямате опция да четете - до момента в който пътувате в колата или в метрото/трамвая, тичате в парка, готвите у дома или сте във фитнеса.

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък Как става това?

Подкастите са като радио излъчвания, които звучат в интернет. Тоест, с цел да ги слушате, е належащо да имате интернет и да извършите избор дали да слушате през уеб страница, който има аудио наличие или през платформа за стрийминг на наличие.

През уеб страница

Първият вид е да влезете в уеб страницата на capital.bg през браузъра, който ползвате на компютъра или телефона си. Търсите секцията " Подкасти " на началната страница и намирате публикацията с епизода, който желаете да слушате.
В самата публикация има плейър, нужно е единствено да натиснете бутона " Play " и да ревизирате дали е включен звука на вашето устройство.

В платформите за стрийминг

Можете да потърсите подкастите на " Капитал " и в приложенията за стрийминг на музика и аудио наличие като да вземем за пример

Spotify и Soundcloud

А скоро и в Apple Podcasts.

Влезте в желаната от вас платформа за слушане на аудио наличие през приложението на телефона или през компютъра си и напишете в полето за търсене името на търсения от вас подкаст. Например " Капитал подкаст ". Кликът ще ви води в началната страница на подкаста и ще ви предложи лист с епизоди за слушане. Изберете този, който желаете да чуете и натиснете " Play ".

Ако имате спомагателни въпроси, пишете ни на [email protected] или в познатите ви профили на " Капитал " във Фейсбук и Twitter.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР