© Jessica Gioglio До 2 април билетите за двудневната конференция

...
© Jessica Gioglio До 2 април билетите за двудневната конференция
Коментари Харесай

Лекторите на Digitalk 2018: Джесика Джиолио

© Jessica Gioglio До 2 април билетите за двудневната конференция за цифрови технологии и бизнес нововъведения DigitalK са на специфична early bird цена от 99 евро и могат да бъдат закупени на www.digitalk.bg. На уеб страницата на събитието ще откриете повече информация за лекторите и програмата, а всичко по-важно може да следите на Фейсбук страницата и като се запишете в събитието в обществената мрежа. Още по тематиката
Лекторите на Digitalk 2018: Иън Уортън

Творчески шеф, AKQA
30 мар 2018
Бъдещето си има име: 5G

Бъдещето на обвързваните технологии и 5G ще бъде измежду главните тематики на тазгодишната конференция Digitalk
23 мар 2018
DigitalK 2018: Човекът против изкуствения разсъдък, обществените мрежи и цифровите нововъведения

На 31 май и 1 юни лектори от Airbnb, Amazon Alexa, IndieGoGo, Pinterest, R/GA, AKQA и доста други ще приказват за бъдещето на цифровия бизнес
20 мар 2018
Не подценявай интелекта ми

Развитието на изкуствения разсъдък ще бъде съществена тематика на тазгодишната конференция DIGITALK
16 мар 2018
Джесика Джиолио е стратегически шеф в компанията за маркетинг на потребителско прекарване (customer experience marketing) Sprinklr и съавтор на книгата The Power of Visual Storytelling: How to Use Visuals, Videos, and Social Media to Market Your Brand. Като стратегически шеф в Sprinklr работи с марки като Nike, McDonald’s и Microsoft. Сред сътрудниците на компанията са IBM, Deloitte и AKQA.

Джесика стартира кариерата си през 2005г. в телекомуникационната Comcast, след което работи за TripAdvisor, а в следствие става управител обществени медии в Dunkin’ Donuts. Включена е в ранглисти за водачи в маркетинга на LinkedIn, HubSpot и TopTank Online Marketing.

Повече за всеки от лекторите на DigitalK, както и изявленията с тях, ще откриете на страниците на в. " Капитал " в идващите седмици. В специфичната графа във връзка събитието ще търсим и отговори на най-важните въпроси за обществените мрежи, изкуствения разсъдък, финтех промишлеността, умните устройства и цифровия бизнес.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР