© Анелия Николова Още по темата КапиталНО Изказванията от седмицата

...
© Анелия Николова Още по темата КапиталНО Изказванията от седмицата
Коментари Харесай

КапиталНО

© Анелия Николова Още по тематиката
КапиталНО

Изказванията от седмицата
1 юни 2018
КапиталНО

Изказванията от седмицата
25 май 2018 " Точно една година откакто с премиера Заев се поклонихме дружно пред паметника на цар Самуил в София, Народното събрание на Македония ратифицира контракта с Гърция за решение на разногласието за името. "

Бойко Борисов, министър председател, във връзка утвърждението на контракта за името от македонския парламент, в профила си във фейсбук.

" Нямам желание да скачам от последния етаж на Партийния дом. "
Валери Симеонов, вицепремиер, след съвещанието на бюджетната комисия, на която беше взето решение измененията в Закона за хазарта да минат през процедурата по нотификация в Европейска комисия

" Не може да превърнем в една тишина нашите курорти. "

Цветан Цветанов, ръководител на ПГ на ГЕРБ, във връзка акциите против шума в " Слънчев бряг " на вицепремиера Валери Симеонов, представен от " Дневник "

" Незаконният пазар на оръжия е по-голям от пазара на колбас. "

Антон Кутев, зам.-председател на ПГ на Българска социалистическа партия, във връзка вота на съмнение на Българска социалистическа партия към кабинета по тематиката " Сигурност ", пред БНР
" Закони се пишат в Народното събрание, закони се пишат в държавното управление. Нито съм държавно управление, нито съм Народно заседание и не ми подвиквайте като пастир. И престанете да разхождате тия нещастни деца по улиците. Засрамете се малко! "

Димитър Манолов, президент на КТ " Подкрепа ", към протестираща майка по време на полемиката за законопроекта за персоналната помощ
" Това решение (за името на Македония - бел. ред.) е по-добро от опцията Македония да стане общественост, доминирана от Турция. Така страната може да се разпадне и да отвори път за Велика Албания или Велика България. "

Никос Кодзиас, външен министър на Гърция, представен от в. " 24 часа "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР